| Message |
|
|
|
N-a specificat ce sol vrea, poate la fel de bine sa puna substrat fertil JBL Aquabasis si deasupra un sol inert si totul e bine.
ADA Amazonia 2 elimina NH4, ceea ce nu e o problema, decat daca are un PH mare si se transforma in NH3.
Dar, noi ne putem da cu presupusul mult si bine, daca informatia primita e doar pe sfert.
|
 |
|
|
|
Da si o explicatie
|
 |
|
|
|
Poti sa schimbi tot din bazin si sa pastrezi filtrul ciclat, e tot ce conteaza.
Faci rost de un recipient cat mai mare, iei un acvariu cu imprumut sau ceva, pui in el apa din bazin, vietuitoarele si filtrul.
Bazinul il cureti, schimbi solul, amenajezi, pui apa, putin Seachem Stability si dupa o zi poti aclimatiza pestii.
|
 |
|
|
Adevarul e ca ma roade grav de tot invidia (e un compliment).
Da-mi te rog un mesaj cu ce trebuie pentru crema cremelor, ca sa il arunc unde ii e locul
|
 |
|
|
|
Incerc, ce-am avut si ce-am pierdut..
|
 |
|
|
|
Eu ma gandeam sa integrez lemnul ala printre pietre. Zici sa incerc cu anubias? Lumina o sa fie mult diminuata fata de cum e in prezent si mai mult spre albastru, crezi ca rezista?
|
 |
|
|
|
Sa mai traim noi pana vine nisipul, pana golesc si scap de ce e in acvariu, pana se cicleaza..
|
 |
|
|
|
Am curatat azi geamurile, mai de sila, mai de rusine, plm
Pentru ca nu mi-a placut ce am vazut (cum ziceam, l-am abandonat, atat pe partea de ingrijire cat si pe partea de tehnica/co2/fertilizare) am comandat de la Nevertebrate nisipul Dupla. 20kg, alb, 1-2mm.
O sa dureze ceva cu nisipul, asta e, csf.
Pestii vor fi cei sugerati de luckitza:
10 Iodotropheus Sprengerae (Rusty)
10 Labidochromis Caeruleus ‘Electric yellow’
10 Maylandia Estherae Red Zebra
10 Pseudotropheus Saulosi
10 Pseudotropheus sp. Elongatus Mpanga
Prea aglomerat? Mai las din ei la magazin sau ramane asa si vedem ce zice Darwin?
|
 |
|
|
|
Nu pot sa tac cand vad asa nenorociri.. uite, un graunte de nisip sta stramb, rusineeeee
|
 |
|
|
flo77 wrote:Seamana cu un prezervativ, e eficient?
E ciorap pentru filtrarea bazinelor marine (si nu numai).
Da, ar fi ok, apa trece prin el, cu siguranta puii de crevete nu.
|
 |
|
|
Fadds wrote:
Nu se mai misca niciun graunte de nisip, curentii de apa formati sunt ca de la un filtru cascada mai micut
Interesanta solutia
Eu am preferat sa cumpar o pompa de putere mai mica
|
 |
|
|
Urat, foarte urat! O jignire la adresa tuturor acvaristilor.. Te invit sa-l transporti asa cum e in Colentina, adresa mea o gasesti in cont si am eu grija sa nu-l mai vada nimeni, niciodata. Doar eu ma voi sacrifica si ma voi forta sa-l privesc.
Sunt profund oripilat.
|
 |
|
|
Super bun pretul.. aproape moka 
|
 |
|
|
|
Si un pret nea Gelu, daca nu e secret?
|
 |
|
|
GreenLifeAquatics wrote:
Lemnul e brad cred, de la Hornbach cum mi-ai recomandat acu foarte mult timp Liliacule  , gaurit intai si apoi insurubat, i-am pus si colturi de metal sub polita sa fie mai rezistent.
Aideplm, te bat, sa moara Jenica Nemuritoru'
Blatul e ok, tot ce conteaza e sa fie drept, n-are importanta esenta lui atata timp cat il protejezi cu lacuri sau uleiuri speciale.
Picioarele ma ingrijoreaza..
|
 |
|
|
Trebuie sa le asezi fel si chip si sa dai cu ochiul. Unui singur om trebuie sa-i placa
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
flo77 wrote:
Nota: Deocamdata nu pot sa vad pozele pe care le-ai pus, nu pot sa fac nici o referire la ce ai construit tu
Vezi acum
|
 |
|
|
ocean wrote:Am avut noroc de calitate
Sursa? Daca imi spuneti facebook, ma supar
|
 |
|
|
mellbo wrote:stiu, stiu ca padure. dar padurea nu crrste in 10-12 zile cat mai are fata asta..
N-ai mai avut moss? Iei trei poturi, le imparti pe unde poti si aia e. Nici nu trebuie sa astepti sa creasca, puii de crevete se descurca cu ce gasesc.
Si crevetii, daca vorbim despre neocardine, sunt ca iepurii fumati. Ce o sa faci, o sa stai cu filtrul de cafea in acvariu in fiecare luna?
Ma rog, e parerea mea. Eu personal n-as pune chestii de genul filtre pentru cafetiere, pet-uri, bureti de vase, etc.
Offtopic: sunt exact doua persoane aici pe forum care cer pareri desi nu-i intereseaza parerile altora, pentru ca au hotararile deja luate. Cine le ghiceste primeste o poza cu mine, zambind ca Iliescu.
|
 |
|
|