[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiF
Forum Index » Profile for MihaiF » Messages posted by MihaiF
jbl proflora taifun merge foarte bine , am folosit vreo 4-5 ani. De cativa ani folosesc tropica 3 in 1 de care sunt foarte multumit.
Salut , caut sa cumpar 2 scalari mancapuru red back sau rio nanay . Doresc sa fie adulti ( daca se poate ), nu neaparat pereche. De asemenea daca se poate sa nu fie batrani ( peste 6 - 7 ani ).
Multumesc
revin cu intrebarea de la inceput de topic , caut 2 buc scalari mancapuru , donatie sau vanzare ambele sunt bune , dar pe cat posibil adulti si pe cat posibil mai tineri , adica sa nu aiba de la 6 - 7 ani sus.

P.S. Scalari mei tigrati ( culorile alea natur ) , au murit toti - ultimul la varsta de 8 ani ( in februarie anul acesta) . Cu pestele ala , m-am apucat de tinut ciclide .
...
...
...
...
...
ceva poze
Dupa ceva timp am dat un restart la bazin.

Logistica :

Acvariu : Juwel Vision 180 ( 180 l )
Filtrarea: Eheim professional 4 +350 2273 (umplut cu matrix ) , prefiltru Eheim
Lumina : 3 x T5 35W 2xDennerle Trocal 3000 K 1x 6000 K + reflectoare Juwel
CO2 , butelie de 2 l si difuzer de la Tropica

Substrat Deponit Mix 10 in 1 si Dennerl Gravel negru

Ciclide: 3 scalari ( 2 sunt masculi ) , si 4 Ramirezi dinte care 2 sunt pereche + echipa de curatenie .
Mai doresc sa introduc 2 mancapuru . Daca are cineva de dat as fi recunoscator .
ceva poze
Dupa ceva timp am dat un restart la bazin.

Logistica :

Acvariu : Juwel Vision 180 ( 180 l )
Filtrarea: Eheim professional 4 +350 2273 (umplut cu matrix ) , prefiltru Eheim
Lumina : 3 x T5 35W 2xDennerle Trocal 3000 K 1x 6000 K + reflectoare Juwel
CO2 , butelie de 2 l si difuzer de la Tropica

Substrat Deponit Mix 10 in 1 si Dennerl Gravel negru

Ciclide: 3 scalari ( 2 sunt masculi ) , si 4 Ramirezi dinte care 2 sunt pereche + echipa de curatenie .
Mai doresc sa introduc 2 mancapuru . Daca are cineva de dat as fi recunoscator .
Salut, configuratia aceasta a bazinului a luat sfarsit. Am sa fac un nou topic cu restartul , sper sa va placa . Oare acum se pot pune poze direct de pe telefon pe forum ?
multumesc , spre surprinderea mea nu au fost asa incantati de ele . Eu am crezut ca.fiind.hrana vie vor fi inebuniti , dar nu. Au mancat asa ... cu rezerve . Cred ca neonii le plac mai mult .
de spalat si marunti inteleg , dar cum se scoate mizeria din ele ?
o intrebare : pot sa dau scalarilor râme culese din padure ( zic eu care nu sunt pline de chimicale )
deja am 15 neoni omorati , faza comica ii ca pe aia care erau de dimensiuni mai mici , nici nu i-am mai gasit prin bazin ,nici macar bucati din ei.
asa banuiesc si eu ca altfel , daca ar fi fost ceva cu apa ar fi murit melcii si oto ( se stie ca astea sunt cele mai sensibile ) .
multumesc de raspuns.
dupa ce ii aleg pe cei 2 mai frumosi restul de 4 ii dau ? Ca nu ii pot tine pe toti 6 . Mai am in bazin inca 5 scalari adulti.
Acum o chestie comica sau nu.
De vreo luna a inceput ca in fiecare zi sa " moara " cate un neon. Nu scalar , nu rednose , nu ancistrus , nu oto. Doar neoni . Tare mi se pare o moarte asa... selectiva . Din lipsa de timp nu am facut teste de apa . Azi am vazut scalarul cel mare cu jumatate de neon in gura , arata asa comic , nu am reusit sa fac poza. Ce parere aveti , ii rezolva scalarii sau mor din alt motiv si apoi scalarii ii papa ?
am doua intrebari :

1. ca sa am doi pesti adulti frumosi la final , cati pui ar fi bine sa cumpar ? ( asta daca voi gasi )
2. tu dai pestii cand vrei sa faci altceva ? pe mine nu prea ma lasa inima ca , cumva dupa ce au stat la mine inbazin 4,5,6 ani parca imi este mila sa ii dU . Nu te atasezi de ei ?

Forum Index » Profile for MihaiF » Messages posted by MihaiF
Go to: