[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andreasandreas
Forum Index » Profile for andreasandreas » Messages posted by andreasandreas
Am citit articolul original acum ceva vreme ...o sa.l reiau la puricat iar ...ms
Voi vedea ce se intampla luni....mi.a spus ca s.ar putea sa.mi gaseasca ceva saptamana care vine....dar cum ai descoperit ca sunt masculi ?
Asta ca bataile nu ma sperie svi eu fac schimburi de apa destul de des , eu vreau doar sa imi cresc un pic sansa formarii unei perechi ...4 mi se pare un nr acceptabil dupa care doar 2
Dan P wrote:Mergi la Pet Shopul de pe Zizin Petopia sau mai bine suna inainte poate te ajuta Sorin cu Oscari ;)

http://www.petopia.ro/index.php?route=information/contact

L.am sunat pe Sorin mai devreme si s.ar putea sa imi gaseasca el ..daca reuseste dau o bere Dan p
Acelasi lucru vreau sa il fac si eu , sa iau inca unul , pe langa cei 3 si in momentul formarii perechii sa raman doar cu ea .
Mersi pentru ajutor inca o data am reusit intr.un final sa urc macar o poza , am facut.o la o rezolutie mai mica . Ma bucur ca pot arata si altora brutele mancacioase si in sfarsit sanatoase , dupa ceva bataie de cap .
O sa va intrebati cum de am reusit sa ma capat cu 3 pesti bolnavi .....pai e simplu : eu sufar de o boala destul de crunta care ma cam imobilizeaza la pat cu un handicap sever asa ca m.am hotarat sa reintru in lumea acvaristicii dupa ceva timp deoarece nu necesita chiar asa multa miscare , m.am tot uitat pe net dupa niste ciclide sunt maniac dupa ei asa am descoperit la un tip din brasov unii de vanzare , dupa gramezi de telefoane la tip vazut poze etc tipul a reusit sa ma convinga ca sunt sanatosi tun , de voie de nevoie a trebuit sa trimit nevasta sa ii ia (dupa cum am specificat nu ma pot deplasa prea mult) dar bineinteles ca ea nu se pricepe deloc si asa mi.am luat "teapa" alegandu.ma cu niste pesti plini de gris si jumuliti tare asta ca sa nu mai spun ca dupa ce omul mi.a spus un pret la telefon nevasta s.a trezit ca a batut drumul moieciu brasov si tipul ii cere alt pret mult mai mare in fata usii ca i.a rezervat cineva etc. Etc . diferite pretexte.
300 de litri , mersi pentru raspunsul prompt .momentan sunt pe tel si nu ma prea lasa sa fac multe dar voi incerca pe viitor
Salut! Sunt nou pe aici .....scuze de off topic....ma poate indruma cineva de unde pot cumpara inca un oscar zona brasov? Sunt detinatorul a 3 momentan.....15... 16 cm nu stiu de ce nu pot uploada poze momentan, toti 3 cumparati de la un sarlatan pe nume george care tot impanzeste netul cu anunturi de vanzare si ii vinde bolnavi batuti si iti mai si spune un pret la telefon si altul fata in fata cam singurul pe care l.am gasit cu oscar tiger de vanzare as vrea sa il cam evit.
.

Forum Index » Profile for andreasandreas » Messages posted by andreasandreas
Go to: