[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bazin cu astronotusi  XML
Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Author Message
andreasandreas
Junior member

IP:

Salut! Sunt nou pe aici .....scuze de off topic....ma poate indruma cineva de unde pot cumpara inca un oscar zona brasov? Sunt detinatorul a 3 momentan.....15... 16 cm nu stiu de ce nu pot uploada poze momentan, toti 3 cumparati de la un sarlatan pe nume george care tot impanzeste netul cu anunturi de vanzare si ii vinde bolnavi batuti si iti mai si spune un pret la telefon si altul fata in fata cam singurul pe care l.am gasit cu oscar tiger de vanzare as vrea sa il cam evit.
.
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salut!

Bine-ai venit pe forum!

- deschide un topic personal si prezinta-ti "odoarele"... ne plac proprietarii de astronotusi.
- fa-ti o sumara prezentare, la rubrica "Despre noi"... completeaza-ti si orasul de resedinta (My Profile - Location).

PS: Ce acvariu ai?

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
andreasandreas
Junior member

IP:

300 de litri , mersi pentru raspunsul prompt .momentan sunt pe tel si nu ma prea lasa sa fac multe dar voi incerca pe viitor
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Mergi la Pet Shopul de pe Zizin Petopia sau mai bine suna inainte poate te ajuta Sorin cu Oscari ;)

http://www.petopia.ro/index.php?route=information/contact
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

andreasandreas wrote:300 de litri , mersi pentru raspunsul prompt .momentan sunt pe tel si nu ma prea lasa sa fac multe dar voi incerca pe viitor

La bazinul ala eu cred ca ai deja suficienti pesti... astronotusii cresc repede, cam cu 2 cm/luna in primul an de viata.
- cu 3 bucati, eu cred ca sansele sa faci o pereche sunt destul de mari... va trebui sa renunti la unul din ei.
- eu am luat 4 bucati, pesti de 10-15 cm, in august 2015: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/200/27458.page
- la inceputul lui decembrie, pestii aveau deja 22-23 cm si se alesese o pereche... au inceput bataile si am fost nevoit sa renunt la doi dintre ei: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/360/27458.page
- bazinul meu are 2 metri lungime.

Later edit: Pozele se pot atasa direct in topic, in casuta unde scrii mesajul ai buton de Attachments. Poti pune un numar de 5 poze/postare... pozele sa nu fie mai mari de 1280 pixeli (latura lunga) si pana in 3Mb.
De asemenea, poti folosi servere externe de incarcat poze... si aici vii doar cu linkuire.

This message was edited 1 time. Last update was at 15/04/2016 08:21:13

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
andreasandreas
Junior member

IP:

Mersi pentru ajutor inca o data am reusit intr.un final sa urc macar o poza , am facut.o la o rezolutie mai mica . Ma bucur ca pot arata si altora brutele mancacioase si in sfarsit sanatoase , dupa ceva bataie de cap .
O sa va intrebati cum de am reusit sa ma capat cu 3 pesti bolnavi .....pai e simplu : eu sufar de o boala destul de crunta care ma cam imobilizeaza la pat cu un handicap sever asa ca m.am hotarat sa reintru in lumea acvaristicii dupa ceva timp deoarece nu necesita chiar asa multa miscare , m.am tot uitat pe net dupa niste ciclide sunt maniac dupa ei asa am descoperit la un tip din brasov unii de vanzare , dupa gramezi de telefoane la tip vazut poze etc tipul a reusit sa ma convinga ca sunt sanatosi tun , de voie de nevoie a trebuit sa trimit nevasta sa ii ia (dupa cum am specificat nu ma pot deplasa prea mult) dar bineinteles ca ea nu se pricepe deloc si asa mi.am luat "teapa" alegandu.ma cu niste pesti plini de gris si jumuliti tare asta ca sa nu mai spun ca dupa ce omul mi.a spus un pret la telefon nevasta s.a trezit ca a batut drumul moieciu brasov si tipul ii cere alt pret mult mai mare in fata usii ca i.a rezervat cineva etc. Etc . diferite pretexte.
andreasandreas
Junior member

IP:

Acelasi lucru vreau sa il fac si eu , sa iau inca unul , pe langa cei 3 si in momentul formarii perechii sa raman doar cu ea .
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

andreasandreas wrote:Mersi pentru ajutor ...

Te rog sa-ti deschizi un topic personal, ca sa nu amestecam "apele".
Dupa asta, o sa fac eu curatenie aici.

- astronotusii sunt pesti rezistenti, asa ca grisul nu e o problema mare.
- nici jumuleala nu e periculoasa, daca apa e curata si daca ranile nu se infecteaza... evident, daca pestii nu se bat in continuare.

Later edit: Am mutat aici, toate discutiile...

This message was edited 2 times. Last update was at 15/04/2016 10:46:07

andreasandreas
Junior member

IP:

Dan P wrote:Mergi la Pet Shopul de pe Zizin Petopia sau mai bine suna inainte poate te ajuta Sorin cu Oscari ;)

http://www.petopia.ro/index.php?route=information/contact

L.am sunat pe Sorin mai devreme si s.ar putea sa imi gaseasca el ..daca reuseste dau o bere Dan p
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Iti intelegem frustrarile legate de acest gen de "acvaristi" dar lasa-le de o parte ca nu rezolvi nimic acum. Cum ti-a spus si Koala Oscarii sunt pesti foarte rezistenti si important e sa aiba o casa buna ca se descurca ei

Bafta cu pozele!
[WWW]
gabriel91
Member
[Avatar]

IP:

Si eu am astronotusi si la cateva zile isi mai trag cate o ciomageala asa ca sa nu se plictiseasca cand vad treaba asta fac un schimb de 50% si isi revin vazand cu ochii am luat si eu de la Sorin, un om de nota 200

Spunem 1% din tot ce gandim, din 1% jumate mintim!
[WWW]
andreasandreas
Junior member

IP:

Asta ca bataile nu ma sperie svi eu fac schimburi de apa destul de des , eu vreau doar sa imi cresc un pic sansa formarii unei perechi ...4 mi se pare un nr acceptabil dupa care doar 2
gabriel91
Member
[Avatar]

IP:

Eu o sa incerc pe cat posibil sa tin doar masculi ca sa pot tine mai multi in bazinul cel mare, tot Sorin are un astfel de acvariu cu o comunitate de oscari

[WWW]
andreasandreas
Junior member

IP:

Voi vedea ce se intampla luni....mi.a spus ca s.ar putea sa.mi gaseasca ceva saptamana care vine....dar cum ai descoperit ca sunt masculi ?
gabriel91
Member
[Avatar]

IP:

Uite aici la postul cu numarul 15 http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/140.page te invit sa citesti tot topicul, e foarte interesant

This message was edited 1 time. Last update was at 15/04/2016 18:57:06

[WWW]
andreasandreas
Junior member

IP:

Am citit articolul original acum ceva vreme ...o sa.l reiau la puricat iar ...ms

Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Go to: