[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Dau bonus pentru lampa un Chrysiptera Parasema si un gsp mare frumos si ceva ciuperci
P Paru dupa trei zile a inceput sa mance,dovada mai jos:

by koala: Daca nu repar linku' ala, sigur fac bube la gura.

Boss se poate sa ai un pic de dreptate
um02122 wrote:Am si eu o nedumerire, de ce folosesti lumina atat de albastra la un fish only?
Te impiedica sa vezi corect culorile pestilor si e pacat de ei (desi P. paru probabil ca arata la fel sub orice lumina, la ce culori are). As intelege daca ai avea niste pesti fluorescenti, dar eu unul nu cunosc pesti de recif cu aceasta calitate.
Ma gandesc ca un flame angel de exemplu ar arata negru cu albastru. Pestii galbeni arata albastri. etc.

Singurul motiv pentru care folosesc lumina albastra e ca nu imi place lumina alba...lumina alba ma oboseste...
Azi a venit pomacanthus paru e mare cat palma dar cei doi fluturi l-au luat in primire asa ca filmul vine maine....imperatorul din pacate vine cam peste doua saptamani,dl Monda mi-a trimis azi rama de la bazin care trebuie crosetata....cred ca termin de craciun la cat e de mare rama
1700 lampa si tuburile
Xanturumul? )
Dupa cum spune si anuntul : Vand lampa ATI Sunpower 8x54 w dimabila in stare foarte buna de intretinere cu 8 tuburi folosite circa 6 luni pana la 50 % din putere.Pret 1800 neg

Vand acvariu din sticla ultra clara si securizata de 10 mm grosime cu urmatoarele dimensiuni - 140x60x50h volum aproximativ 420 litri. Acvariul are intarituri logitudinale si transversale din sticla de 12 si o intaritura suplimentara in partea din dreapta jos. Pentru scurgere sunt doua gauri de 32 mm si pentru retur este gaura de 25mm, partea din spate are colant negru aplicat. (am si stand+sump separat)
Pret 1000 lei neg

Piatra vie mai am aprox 10 -15 kg ...nu pot aproxima - 45 ron/kg

Se poate vedea la urmatoarea adresa de youtube: https://www.youtube.com/watch?v=7UXrDmHqXA0

sau PM pentru mai multe detalii.
Multumesc
CatalinBarbu wrote:Hai sa ii vedem

Cum i-am bagat in bazin facem o filmare
Daca toate merg cum trebuie saptamana viitoare marti ajung la mine un pomacanthus imperator si pomacanthus paru adulti iar astia doi cred ca vor fi ultimi pesti bagati in bazin.
Cum sunt pesti?
Foarte fain navarchus-ul,eu am avut doi....sper sa ai tu mai mult noroc cu el...iar bazinul arata foarte bine,felicitari de la Cluj!
Sebastian Costin wrote:A iesit bine!
Acum doar sa ai rabdare sa se indese

Intr-adevar Catalin cu siguranta va avea rabdare.....parca vad pe sfarsitul saptamani corali noi...
daca mai cumperi inca o lampa poti da bazinul pe un golf 7.....
Dragos cine nu si-ar dori Red Dragon....urmatorul skimmer pe care eu am sa il achizitionez va fi de la Red Dragon...
Ia auzi Pavelescu ce zice Artur, esti de acord cu el ?
Cu placere!
Frumoasa piatra am.......
Alo Sibiul merg pompele?
Pavelescule cam ai dreptate...foarte misto au fost,mai ti minte oare cati bani ai dat pe imperator?

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: