[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorinnico
Forum Index » Profile for sorinnico » Messages posted by sorinnico
Produse valabile azi 28.01.2013. De acum inainte se va aplica regula "primul venit, primul servit".

- incalzitor Eheim Jager 150W - 35 lei
- Butelie 3kg cu reductor Dennerle - butelia este un fost extinctor g3, plina cu co2, robinetul e nou iar revizia expira anul asta (butelia 200 lei, reductorul 230)
- test co2 JBL EasyTest 6in1 (nu cred ca am consumat mai mult de 10 teste) - 25 lei
- JBL Fixol - e desfacut dar mai are ceva in el - 5 lei
- sterilizator uv AquaMedic Helix Max 9w - 120 lei
- difuzor ceramic + valva antiretur - 5 lei
- niplu Dennerle pt inadire furtun co2 - 7 lei
- diverse accesorii, unele de la filtre interne( spraybar, teu, etc)
- burete grosier
- ventilatoare + sursa 12v pentru racirea apei din acvariu - se monteaza pe capac unde se vad gratarele metalice, iarna le demontez. - 60 lei
- radacina red moor - 30 lei
- Scalarii au cam 5-6 cm corpul si cu innotatoare ajung la 8-10 cm - 10 lei perechea
- Gurami - 10 lei amundoi
Scalari - 25 lei perechea
Gurami - 10 lei amundoi
V-am trimis pm.

S-a dat si reactorul. Adaug poze noi. Am pus o poza de aproape cu singura zgarietura la acvariu care abia se observa si o poza mai de ansamblu cu zona unde se afla. Sunt incercuite cu rosu.
LE: rezervat acvariul cu capac si decor!
Hai la scaalaaarii, echinodorusi...
LE2: rezervat echinodorusul din dreapta, creanga red moor si cryptocoryna brown din stanga

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
S-a dat si a doua pompa eheim, pompa de aer jbl, incalzitorul de 25w, filtrul extern e901 gl.
Sus cu plantele si pestii sa putem goli acvariul.
Butelia, reductorul, reactorul si sterilizatorul uv se pot vinde.
Buuunn! Incepem si dezmembram pachetul.
S-au dat: botiile, cory, ancistrusii, neonii, filtrul 2in1 dennerle, 1 pompa eheim 1002.

Preturi:

- 2 perechi de scalari( 2 negri cu galben si 2 galbeni cu putin negru) - 30 lei perechea
- gurami am doua femele una galbena mai mare si una albastra mai mica - 10 lei bucata sau 15 amundoi
- 6 moly negri + 1 galben - 15 lei
- plantele - 2 echinodorusi, nu stiu de care sunt, cryptocoryne verzi, maro, valisneria- tot ce se vede ca nu prea ma pricep la denumirile lor , sa zicem 60 lei - repet nu ma pricep bine la plante, daca am exagerat cu pretul spuneti
- filtrul jbl e901 greenline - 300 lei complet cu mediu filtrant ciclat (este cumparat pe 22.09.2012, am bonul de la hornbach) - momentan rezervat
- butelia - 200 lei (se vinde separat daca am doritor si pentru reductor)
- reductor dennerle - 250 lei (se vinde separat daca am doritor si pentru butelie)
- reactor din filtru de apa 60 lei
- 1 pompa eheim 1002 - 50 lei
- sterilizator uv - 130 lei
- incalzitor resun 25w - 15 lei
- ventilatoare + sursa 12v pentru racirea apei din acvariu - se monteaza pe capac unde se vad gratarele metalice - 70 lei
- acvariu cu capac si background 3d - 350 lei (se vand separat daca exista doritori numai acvariul si numai capacul)
- background 3d - 50 lei
- pompa de aer - 15 lei
- minifiltru extern diy - 30 lei

Obligatoriu trebuie sa se vanda pestii primii si plantele. Dupa aia nu mai conteaza ordinea.
Salutare dragi colegi. Pentru moment o sa pun pauza acestui hobby minunat drept urmare scot la vanzare un acvariu complet dupa cum urmeaza:
- acvariu MP Eheim de 180 litri cu capacul original cu 2 neoane de 30w(1 narva si 1 hagen aqua glo)
- incalzitor Eheim Jager 150W
- filtru intern Aquael
- substrat JBL Manado
- decor 3d Eckol root
- filtru extern JBL CristalProfi Greenline E901 (este cumparat de la Hornbach anul trecut cred ca prin august-septembrie deci e inca in garantie)
- Butelie 3kg cu reductor Dennerle - butelia este un fost extinctor g3, robinetul e nou iar revizia expira anul asta
- reactor co2 diy din filtru de apa de 5" + furtun special co2 + valve antiretur dennerle
- 2 pompe Eheim compact 1002 (una pt schimbul de apa si una este in spatele decorului 3d pentru recircularea apei acolo
- termometru
- test co2 JBL EasyTest 6in1 (nu cred ca am consumat mai mult de 10 teste)
- magnet pt curatat geamul
- pompa de aer JBL EcoAir
- test permanent co2 JBL (am folosit doar dintr-o sticluta primele 40 de picaturi)
- JBL Fixol - e desfacut dar mai are ceva in el
- sterilizator uv AquaMedic Helix Max 9w
- difuzor ceramic + valva antiretur
- niplu Dennerle pt inadire furtun co2
- diverse accesorii, unele de la filtre interne( spraybar, teu, etc)
- incalzitor Resun de 25w
- burete grosier
- ventilatoare + sursa 12v pentru racirea apei din acvariu - se monteaza pe capac unde se vad gratarele metalice, iarna le demontez.
- 2 buc. prize programabile mecanice
- Dennerle 2 in 1 - filtru intern si reactor co2( Dennerle CO.C 200 S ) - link ; manual - Pe search o sa gasiti negre, al meu e verde - se poate vinde si pompa de la el separat.
- numarator de bule Dennerle - ESTE CRAPAT si nu stiu daca se poate inlocui sau lipi recipientul transparent

Mai adaug separat la vanzare un minifiltru extern diy la 30 lei. Are o pompa de 200l/h , burete, inele ceramice. Mentionez ca trebuie desfacut si inlocuit siliconul in parti unde se prind tevile de canistra. Nu stiu de ce dar nu prea adera bine siliconul la pvc-ul asta. Am folosit sanitar.

Fauna si flora se pot observa in clipul video.
Se vor vinde mai intai pestii si apoi restul, asta in cazul in care nu se vinde complet.
Pret pt tot pachetul este 1600 lei.
Pretul pe bucati: intrebati ce va intereseaza si va spun
Pentru moment contact doar prin PM
video:

http://www.youtube.com/watch?v=4r30C5QSNVA&hd=1

poze:

image image image image image image image
image
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
Cat e electrovalva? Ca nu prea am inteles mare lucru )
Au mai ramas:

- suport pentru butelii de unica folosinta de 80gr. Aquatic Nature - 20 lei
- Dennerle 2 in 1 - filtru intern si reactor co2( Dennerle CO.C 200 S ) - 100 lei - link ; manual - poze reale la cerere. Pe search o sa gasiti negre, al meu e verde.
- Dennerle check-valve - 30 lei, disponibile 2 bucati - link

Valabil si dezmembrarea lui Eheim 2213
Multumesc si eu pentru neoni si creveti. Ramane valabil femela de gurami albastru.
Dupa cum spune si titlul am de vanzare/schimbat 5 scalari marmorati si o femela de gurami albastru. Motivul este ca am cam multi in acvariu si s-a format o pereche care ii tine pe toti intr-un colt.

Pretul pentru vanzare este - 4 lei bucata

La schimb ma intereseaza un mascul de gurami galben, neoni, corydoras albino, anubias, fertilizanti, botia, creveti, moss.

Acvariul are 100/45. Va puteti da seama din poze cam care e marimea.
Zona Salajan/Theodor Pallady/1 Decembrie 1918 - dupa ora 18
0746178218 - Sorin
faitonu wrote:salut,ma intereseaza daca ai cumva clemele de prindere a capacului pe rezervor si garnitura,,as avea nevoie de asa ceva,astept un semn,multam..reper 7470650

Clemele le am toate dar garnitura nu. 15 lei clemele
Reductorul s-a vandut, butelia de 500gr este rezervata, restul raman valabile.
Butelia de 500 gr. e rezervata momentan.

Adaug:

- reductor de presiune nemtesc pentru co2, doua manometre care indica presiunea din butelie si cea de lucru, robinet reglaj fin - 150 lei
- butelie CO2 de 300gr, reincarcabila. Are 32 cm inaltime cu tot cu robinet si diametrul de 6 cm. Este goala. Nu stiu pana cand are revizie ca este de la nemti si nu inteleg nimic din stantarea de pe ea - 60 lei
- suport pentru butelii de unica folosinta de 80gr. Aquatic Nature - 20 lei
- Dennerle 2 in 1 - filtru intern si reactor co2( Dennerle CO.C 200 S ) - 100 lei - link ; manual - poze reale la cerere. Pe search o sa gasiti negre, al meu e verde.
- Dennerle check-valve - 30 lei, disponibile 2 bucati - link

Poze:

image image image image image image image image image image image image image image
Si cateva poze cu filtrul la acvariu:

image image image
Capacele nu le-am lipit pt ca sunt niste garnituri de cauciuc pe interiorul tubului pvc si astea intra fortat. Pana acum nu a curs nici o picaturta de apa. Voi vedea pe viitor dar nu cred ca va fi cazul sa le dau cu silicon. E mai bine asa ca se poate deface sa-l curat si nu trebuie sa-i dau mereu cu silicon.
Sunt de acord cu adaugatul in messenger. Id-ul meu este: sorin_19_2009
eugen2265 wrote: Salut Sorinele Imi place filtrul tau . Cred ca mi-ai dat o idee buna sa imi fac shi eu unul pentru acvariul meu de 25L. Eu am un filtru extern BOYU EF-05 shi e foarte bun shi asta,chiar da randament Dar la al tau ar fi de minune

Multumesc. Repet, filtrul l-am facut cu ce aveam prin casa si nu le foloseam, deci costurile nu s-au simtit toate odata. Daca a-si fi achizitionat toate piesele special pt. asta sigur ajungeam la 60-70 de lei, cam cat e un boyu ef-05 second-hand.
Imi place la el ca se agata simplu pe geamul din spate la acvariu.
Salut!

Am un acvariu de 12litri cu RCS si 3 microrasbora galaxy, si de ceva timp ma tot gandeam la un mini filtru extern pentru el. In principiu am vrut sa fac treaba asta pentru ca dimensiunile acvariului sunt destul de mici si chiar si cel mai mic filtru intern parea mare. Nu mai zic daca mai pun si un incalzitor si un surface-skimmer...
Asa ca am trecut la treaba. Majoritatea componentelor le-am avut prin casa.
Am folosit:
la partea de tur:
- 1 stut gasit pe la un vas vechi de wc
- 1 teava de in de la Eheim pe care am taiat-o mai scurta
- 1 sorb de la un aspirator de substrat
- 1 bucata de furtun
- 1 ventuza JBL

la partea de retur:

- 2 coturi de la setul de retur JBL
- 1 bucata din ce a mai ramas de la teava de in Eheim
- 1 niplu din plastic de la raionul gradina din OBI
- 1 stut cu cot si piulita pentru niplu tot de la raionul gradina OBI
- 1 bucata de furtun

la partea de canistra

- 1 pompa de la un filtru intern Aqua Zonic de 300l/h
- 1 piesa de imbinare tub pvc de 75 mm diametru
- 2 capace pentru piesa de imbinare tuburi pvc

Stecherul de la pompa l-am taiat, am bagat cablul din interior spre exterior printr-o gaura in canistra si apoi l-am inadit
Am izolat cu silicon pe la gaura cablului de la pompa si la mufarea stuturilor in capacele din pvc, l-am lasat 2 zile la uscat si apoi l-am pus in functiune.
In interior am bagat burete grosier si niste inele ceramice.
Atasez si pozele iar maine incerc sa pun si un video cu el in functiune.
Mentionez ca este foarte silentios si sunt foarte multumit de el pana acum.

image image image image image image image image
Se poate inchide, multumesc!
Vand:

Butelie JBL de 500gr cu maner, fara suport - pret 100 lei (mai are gaz in ea)
Butelia a fost vopsita si nu prea se mai cunoaste bine revizia dar este valabila pana in 2014. Nu am vopsit-o eu, asa am luat-o de la un coleg de forum.

Dezmembrez:

Filtru Eheim 2213 - piesele colorate in atasament: verde - disponibil ; rosu - indisponibil

- pompa 50 lei (nu are capacul care tine rotorul)
- rotor - 30 lei
- canistra - 30 lei
- 2 gratare - 10 lei

poze 2213
poze 2213
poze butelie
Se poate inchide, multumesc.

Forum Index » Profile for sorinnico » Messages posted by sorinnico
Go to: