dimineata asta imi merge rau:
(te ignor batmane -revin la tine mai incolo)
blocaj la eroii revolutiei, filtru de politie 5 - 6 masini => o banda intreaga blocata de "infractorii" opriti
ca urmare de la big la eroii revolutiei (vreo 5 statii de tramvai) o mare parcare - pe 3 sau 4 randuri care se misca cu cca 5km/h
ca urmare ... intarziat juma de ora la birou
ajung la birou ... pun o juma de cana de cafea pe mine, dintr-o miscare tehnico-tactica... nereusita
plus ...
o stiti pe aia cu ursuletul polar la polul nord?
cica ursuletul polar si mama ursoaica polara mergeau asa agale pe la polul nord
ursletul polar: - mami mami, io m-am nascut aici
mama ursoaica polara: - da mamica - chiar aici
ursletul polar: - mami mami, chiar aici la polul nord
mama ursoaica polara: - da mamica, chiar aici, uite pe banchiza aia
ursletul polar: - mami mami, si tu tot aici la polul nord te-ai nascut?
mama ursoaica polara: - da mamica, si eu tot aici
ursletul polar: - mami mami, dar tati tot aici s-a nascut
mama ursoaica polara: - da mamica, tot aici a polul nord baga-i-as sarma in nas ca a fugit cu alta
ursletul polar: - mami mami,tot aici la polul nord s-a nascut si ...
mama ursoaica polara: - da mamica da!!! ce tot ma intrebi????
ursletul polar: - imi bag poola mie mi-e frig!!
deci pm ... frig bai nene! ce pm e frigu asta - aaa.... pLm ma iertati domnu' batman ca am sarit pe L de la pooLa
dan.pavelescu wrote:Hai sa te mai invete unchiu Pave cate ceva, ca sa stii si tu ce ai in acvariu:
hadul wrote:
1 bucata gps de cca 8 cmp
1 pusing xenia
1 bucata ricardea cu 3 capete
mai multe ciuperci rosii
GSP bivole, Petrica, da-i pe GESEPEU, nu GPS (Green Star Polyps. Gipiesu' e ala care te indruma din Popesti in Colentina)
Pulsing, ai mancat un L. Pulsing pentru ca pulseaza precum ochiu maro in momentele in care afla nevasta cat ai cheltuit pentru acvariu.
Ricordea (cu O) nu cred ca ai, sau ma rog.. eu nu i-am dat asa ceva lui Radul. Dar daca zici de capete, sunt destul de convins ca te referi la Euphylia:
http://marineworld.com.pk/sites/default/files/Frogspawn%20Coral.jpg
Si acum, PRIETENE, dragul meu, frumosul meu, traiti-ar frantuzoaica, esti inalt, blond, ai ochii albastri precum azurul, esti inteligent si spiritual, o bomboana de baiat, ce sa mai..
Bun, daca am terminat cu pupatul in koor si te-ai simtit satisfacut, vreau si io vo' doo ciupercute
GPS / GSP / PSG / SG p Lm (vezi ca n-am mai uitat) stiu ca e green star polip, da' daca mi-o ia tastatura'nainte io ce sa fack?
Ricordea vs Ricardea - de la mos Koala mi se trage
probabil ca n-am! aia am vazut eu p-un site de vanzare - ba nu! pe un topic - si mi s-a parut ca aia e, si asa era denumita! deci am fost dezinformat! mi-asum ... pLm!
Euphylia sa fie! e de bine?
dan.pavelescu wrote:
Si acum, PRIETENE, dragul meu, frumosul meu, traiti-ar frantuzoaica, esti inalt, blond, ai ochii albastri precum azurul, esti inteligent si spiritual, o bomboana de baiat, ce sa mai..
Bun, daca am terminat cu pupatul in koor..
n-ai terminat! m-ai baga pana zic io stop!
dan.pavelescu wrote:vreau si io vo' doo ciupercute
vin-o sa ti culegi
mi-aduce aminte de bancul cu maicutele la cules de ciupercute in poiana cu nudisti! ciupercuta ciup, ciupercuta ciup ... ciupercuta ciup ... ciupercuta ciup -ahh ce m-a spropit!
serios ... chiar nu stiu cum se recolteaza alea! trag de ele asa ca ghiolbanu'? cu mananusi de cauciuc? ca asa am vazut pe unii! cu penseta?