Salutare tururor.
Ma numesc Alexandru si sunt din Timisoara, am 18 ani. Am acvariu de cand ma stiu, insa ma pasioneaza in mod special de cam 8-9 ani.
Momentan am 2 acvarii. -Unul de ~80L in care tin niste zebre, 2 rasbora, 4 cory (minusculi

) si un acncistrus mic. Ca plante un echinodorus, valisteria si elodeea. Ca filtrare am un simplu filtru intern de 400l/h. Mai am si ceva melci de sustrat si helisoma nigricans. -Celalalt acvariu este un Rio180L in care am: platy de mai multe feluri(habar n-am cati ca nu ii pot numara), 4 Molly negru, 2 Cory, 2 mustaciosi (sanitari da nu stiu denumirea lor), 2 Pleco (sau ancistrusi parerile variau..si nu stiu ce sa cred), 2 Botia Macrachanta (sa termine cu melcii ca s-au facut multi de tot).Plante am: Echinodorus (2 specii), Anubias (2 specii), Valisneria Spiralis, un bulgare de Cladophora aegagropila si Elodeea Ca si aparatura am dotarea din acvariu care deocamdata ma multumeste.
Da...stiu...filtrare am prea putina si ii rau ca nu am instalatie de CO2, rusine sa imi fie. Cu toate aceste pesti par fericiti si vioi iar plantele cresc de numa, vorba aceea "Nu repara un lucru ce nu e stricat.". Stiu ca platy sunt pesti pentru incepatoi insa imi plac mai mult ca celelalte specii, tocmai de aia intentionez sa fac colectie...pe cat pot.
Ah..era sa uit..mai am si un acvariu de 20L in care tin pui.
Imi cer scuze ca nu m-am prezentat inainte sa postez. Am sa revin si cu niste poze.