Message |
|
ok. Multumesc de sfaturi
|
 |
|
Ca si gazon mam mai documentat umpic si la ce conditi am eu deocamdata cred ca cel mai bn ar fi sa iau Eleocaris parvula (Dwarf hairgrass) daca creste mai mult de 4 5 cm o tund mereu.
Ce parere aveti?
|
 |
|
Asa o sa si fac ,sami iau anubias nana sa pun pe lemn si pe piatra de sus din stanga si tot pe lemn si piatra din dreapta sa pun ceva moss sa raman la vedere doar pietrele de jos din stanga si aia mica de sub lemn.
La gazon tre sami cumpar accesoriu de iluminat mai puternic a meu e slab si nu cred ca e destul pt glossostigma am citit ca are nevoie de lumina mai puternica ma voi documenta mai mult inainte sami iau si gazon nas vrea sal iau si sa nu aibe succes.
Multumesc de sfaturi!
|
 |
|
Il mai tin umpik cami place de el pana creste mai marisor si dupa il donez.
Cand am timp trebe sami fac capac imi fac din parchet si dupa o sami iau si neon.
Ce neon miati recomanda la acvariu ? Ca plante imi voi lua moss si anubias .
|
 |
|
Sau as putea prinde si ceva Anubias pe lemn unu ce nu creste inalt?
|
 |
|
Fara CO2 nu sti nici o planta care poate fi pusa sa iasa un covor ? Sau planta foarte mica si pun mai multe una langa alta nu ar merge?
Am uitat sa zic ca la substrat am doar pietris de 0.2 - 0.4mm nimic alceva.
|
 |
|
As vrea ceva plante easy acvariu este de 20L am lampa cu bec economik 20w incalzitor 25w filtru cascada 3,5w 120l\h temperatura apa 24 C.
|
 |
|
Prima oara am pus corabia aia ca decor si niste plante de plastic si aveam pietris de 0.4 - 1 cm.
Acuma am pus niste pietre si un lemt de salcam uscat care lam fiert in mai multe ape cam 10 ore si pietrele leam fiert cam 1 ora si am pus pietris de 0.2 - 0.5 mm.
Pesti am o pereche de guppy , 1 cory , 1 pleco
Cum vi se pare schimbarea?
Ce plante imi recomandati pentru a face un covor in pietris in partea cu pietrele si ce plante sa pun pe lemn si piatra din dreapta?
Eu mam gandit la ceva moss si echinodorus pe lemn si piatra da nu stiu cu ce planta sa fac covor? ce parere aveti?
|
 |
|
Asa arata acuma.
|
 |
|
Asa arata prima oara cand habarnaveam de nimic.
|
 |
|
Cu pesti nu am nici o problema toti traiesc si nici nu am facut ciclarea aprei 2 3 saptamani si nici un test la apa ca nam bani am pus pesti din prima zi cand iam luat cu apa de la robinet si am pus in prima zi 4 ml aqua start si dupaia mai de vreo 3 ori la primele schimburi de apa la 3 zile ...greseala mea ca abia dupa ce miam fc acvariu si am luat pesti am inceput sa ma documentez
|
 |
|
Corabie :L=28cm l=12 h=12 =40lei in animax este cu 60lei
|
 |
|
Cumpar plante easy : moss , valisneria, microsorum, echinodorus, anubias ...astept oferte
|
 |
|
Si am gasit si nou stapan pentru zebre si pleco le voi dona si imi voi tine cei 2 cory si imi voi lua guppy  .
|
 |
|
Am uitat sa spun ca pana acuma la fiecare schimb de6 litri am pus si solutie 1ml de aquastart\aqualife.
|
 |
|
Si inca o intrebare : eu am pus pesti in acvariu fara sal ciclez nu am stiut miam luat pesti si deabia dupa mam documentat  i am cam de 2-3 saptamani si schimb apa 2 ori pe saptamana cam 5 6 litri . ce ar trebui sa fac in legatura cuciclarea acuma?
|
 |
|
Da lemnu a fost taiat de acum 1 an si a stat afara in ploaie soare zapada si e dintro creanga de salcam, azi lam taiat si curatat umpic cai pica coaja singura.
Voi scoate barca si plantele artificiale si le voi inlocui cu lemnu dupa ce il fierb si imi voi cumpara ceva moss si anubias sa pun pe el ,ce parere ai?
Ca substrat am piatris de 0,3 pana la 1cm crezi cai bun daca mias lua si ceva microsorum sau echinodorus, cear fi mai ok?
|
 |
|
Barca
|
 |
|
Asta ar fi lemnu si barca din acvariu despre care vorbeam.
|
 |
|
poi ma gandeam sa pun ceva moss pe o corabie mare luata din petshop cu multe gauri sa se plimbe si ascunda pestii.
La decoratiuni de lemn natural am unul fain de salcam da nu stiu cum ar trebui sal tratez. daca miati da un sfat ar fi bine venit  .
|
 |
|