Message |
|
Salut. Sunt incepator si as vrea sa stiu daca ANUBIAS sau chiar si alte plante se poate lega si pe decoruri de plastic? ; am vazut in petshop de ex:buturuga de plastic.
|
 |
|
Salut! Am si eu o intrebare sunt incepator di vroiam sa stiu daca anubias se poate lega si pe decoruri de plastic?
|
 |
|
O sa caut un nou stapan pentru pleco si o sami iau guppy mam documentat umpik despre ei si imi plac si nici nus asa pretentiosi.
In ceea ce priveste hrana eu le dadeam dimineata si seara pana nu mai mancau si mai ramanea si pe fund cred ca deaceea este si apa umpic tulbure galbuie.
Filtrul nu lam oprit numa cand il curat de mizerie si il spal doar cu apa din acvariu.
Lampa deobicei o aprind pe la 2 dupamasa si o sting seara p la 10.
Multumesc de sfaturi si o sa ma documentez si despre plante si o sa le inlocuiesc pe cele de plastic ...
|
 |
|
Salut , sunt incepator si miam facut si eu primul acvariu ,este de 20L lam lipit cu silicon bison pentru acvarii lam lasat la uscat doar 4 zile , am incalzitor de 25w , filtru cascada si o lampa cu bec economic de 3w=20W. Am 5 pesti (2zebre 2cory si 1pleco), plantele sunt de plastic. Deocamdata vreau sa vad cum e cu intretinerea apei si cu hranirea pestilor pentru a trece la ceva plante naturale si apoi la un acvariu mai mare. Ce parere aveti si ce sfaturi imi dati pentru inceputul acesta?
|
 |
|
Salutare la toata lumea ...ma numesc Silviu si am 24 de ani si sunt incepator in acvaristicasi va multumesc ca mati primit printre voi de unde am de invatat multe!!!
|
 |
|
Buna ziua la toata lumea ....Sunt si eu incepator de acvaristica si am o mica problema ...miam facut un acvariu de 20L lam lipit cu silicon bison de lipit acvarii transparent doar ca miau ramas la 2 laturi cateva bule de aer ...acvariu are sticla de 0.4mm lam lasat 3 zile sa se usuce siliconu si azi am pus apa in el si vad ca tine nu sa spart inca credeti ca afecteaza cu ceva bulele alea ???? o sa tina sau o sa se dezlipeasca???
|
 |
|