Ok, ms frumos pt raspunsuri. O sa ma interesez de sticla prin Timisoara... Posibil asa sa ies mai ieftin sau poate la acelasi pretz insa as avea avantajul ca imi aleg eu echiparea.
Am nevoie de cateva sfaturi referitor la un proiect nou. Asa cum am scris in descrie, am avut un acvariu(in urma cu ceva ani) cam de 160-170l facut de un nenea si as vrea sa ma reapuc.
1. Am vazut ceva oferte la acvariile Diversa 80(80x35x40 - 112l) care au un pretz bun(in comparatzie cu alte firme). Am vazut cateva review-uri despre ele si nu sunt tocmai ok(calitate slaba). Geamul este de 6 mm, filtru intern claro 1000l\h, incalzitor tot claro 100w, tub fluorescent 18w(desi in unele descrieri scria ca are doua neoane). Intrebarea este daca merita sa-l iau sau sa iau altul mai scum de la alta firma sau sa fac unu custom cu geam de 8mm si capac tot custom pe leduri si filtre mai de calitate.
2. As vrea un acvariu plantat(fara CO2) cu plante nepretentzioase.
3. Ca pesti...scalari sau discus sau ramirez sau ciclide americane(mai micutze) cu ceva neoni...
4. Ar mai fi varinata unu starup SH desi cred ca ar fi mai bine sa astept Black Friday ca nu ar mai fi chiar mult
5. Dimensiunile de 80x35x40 mi se par ok pt ca pot sa pun si cativa pestisori in el, cele de 60x30x30 imi limiteaza numarul pestilor si speciile pe care pot sa le pun in el.
6. O sa am nevoie si de un suport pt acvariu pe care vreau sa-l fac eu din pal.
Astept sugestii care pot fi chiar radicale fatza de ce am scris mai sus. Mentionez ca stau in chirie si nu pot lua un acvariu mai mare pt ca o sa fie greu de tranportat(mutat).
As vrea si unul sarat dar bugetul il am limitat si din cate am citit pe aici am nevoie de mai multe "scule" care necesita bani. Si dupa atatzia ani nu as trece la sarete direct.