Salutare tuturor ... am un acvaiu cu temperatura la care nu folosesc incalzitor... si are temperatura 24-26 C * .... si as vrea sa va intreb... daca as luat iarba ce creste peste tot in orase in parcuri... gazon de pe un stadion .... trifoi care creste oriunde... daca as pune careva in acvariu ... ar avea ceva ? s-ar putrezii sau nuj ... sincer nu as vrea sa cheltuiesc bani si plante... vreau un gazon substrat verde... daca ma putetzi ajuta va rog sa scrietzi !!! multzumesc
nu e nici una care seamana cu cazul meu ... ai mei parca se decoloreaza... nuj ce sa zic ... incalzitor nu am... stau la bloc la etaju 4 si vara cand sunt calduri mari sper sa se ridice si temperatura apei din acvariu
si eu am avut 2 carasi care faceau asa.... dar ai mei lingeau sticla acvariului si apoi zici ca inebuneau se aruncau dintr-o parte in alta... mi so parut ciudat si mie dar nu mai fac asta ... poate se jucau aveau ceva pe innotator si nu am/ ai observat
salutare tuturor... am 2 betta intr-un acvariu de 40l si aman 2 pesti au niste pete albe.... femele are in partea de sus in apropierea capului... iar masculul in partea stanga una mare... nu are buzele albe mananca , sunt destul de activi ... am si niste poze ..... atzi putea sa imi spunetzi daca e de rau sau cum pot sa ii vindec ?