[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Substrat de iarba  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
iocacioham
Junior member

IP:

Salutare tuturor ... am un acvaiu cu temperatura la care nu folosesc incalzitor... si are temperatura 24-26 C * .... si as vrea sa va intreb... daca as luat iarba ce creste peste tot in orase in parcuri... gazon de pe un stadion .... trifoi care creste oriunde... daca as pune careva in acvariu ... ar avea ceva ? s-ar putrezii sau nuj ... sincer nu as vrea sa cheltuiesc bani si plante... vreau un gazon substrat verde... daca ma putetzi ajuta va rog sa scrietzi !!! multzumesc
edygilet74
Member

IP:

Da,daca acvariul are temperatura poti sa pui gazon,eventual si cateva fire de papadie.
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

edygilet74 wrote:Da,daca acvariul are temperatura poti sa pui gazon,eventual si cateva fire de papadie.

Lasa-ma sa te ajut, explicandu-ti ca postarea anterioara contine un nivel ridicat de sarcasm.

Pe scurt: NU.

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

Mai stiu eu pe unu` din Baia Mare
Tare faza cu papadia
Spunea cineva, se stie el, ca ar fi bun cun club "special", +1 din parte de la mine
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca nu vrei sa dai bani, vanezi donatiile de pe forum.
daca totusi vrei sa dai 10 lei macar pe luna, cumperi plante easy, care sunt ieftine si se inmultesc usor

This message was edited 1 time. Last update was at 26/06/2014 22:40:34

stefanp
Moderator

IP:

Si baga mare cu documentarea ... fara sa te documentezi macar cat de cat, slabe sanse ...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Pretorians
Membru de baza

IP:

Maaa tu vrei sa cresti iarba in casa si nu sti cum sa faci asta ...
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

La o a doua privire, judecand dupa numele contului, ma intreb daca nu cumva e doar o farsa. Un "troll", cum se numesc in engleza asemenea persoane care posteaza pe forumuri chestii anapoda in mod intentionat.

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
stefanp
Moderator

IP:

Nu esti singurul caruia i s-a parut numele ciudat
Da' sa ii dam credit totusi, poate e o pura coincidenta

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Nu esti singurul caruia i s-a parut numele ciudat
Da' sa ii dam credit totusi, poate e o pura coincidenta

M-am uitat la celelalte postari. Imi retrag cuvintele. Revenim la acvariul cu temperatura...

um02122 wrote:

Ancamarketing
Senior member
[Avatar]

IP:

Ba sunteti rai, omul nu a zis ca vrea sa puna si apa in el. Fara apa sigur creste iarba bine.

"Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge." Voltaire
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bag de seama ca unii reusesc, nu stiu cum, sa evite selectia naturala. De asemenea bag de seama ca-s din ce in ce mai multi .

catalin_ wrote:judecand dupa numele contului, ma intreb daca nu cumva e doar o farsa.

I-am schimbat putin numele contului .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Bag de seama ca unii reusesc, nu stiu cum, sa evite selectia naturala. De asemenea bag de seama ca-s din ce in ce mai multi .

catalin_ wrote:judecand dupa numele contului, ma intreb daca nu cumva e doar o farsa.

I-am schimbat putin numele contului .......

HAHAHAAAA! Credeam ca am luat-o razna si memoria imi joaca feste... Deci asta era

um02122 wrote:

calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Daca plantele submerse cresc foarte bine in sistem intensiv, emers, putand folosi oxigenul atmosferic, si plantele emerse pot supravietui si dezvolta foarte bine in conditii submerse folosind ptr fotosinteza dioxidul de carbon submers. Importanta e fertilizarea,...daca la cele emerse bagi gunoi de grajd, la cele submerse bagi gunoiul pestilor....ieftin, eficient, surprinzator !

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: