[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Betta cu pete albe  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
iocacioham
Junior member

IP:

salutare tuturor... am 2 betta intr-un acvariu de 40l si aman 2 pesti au niste pete albe.... femele are in partea de sus in apropierea capului... iar masculul in partea stanga una mare... nu are buzele albe mananca , sunt destul de activi ... am si niste poze ..... atzi putea sa imi spunetzi daca e de rau sau cum pot sa ii vindec ?

MASCUL : http://imgur.com/2Ut6qGe,VFs7nuD http://imgur.com/bmxjGSm
FEMELA : http://imgur.com/eEYVzmZ
stefanp
Moderator

IP:

Ma duce gandul la o infectie bacteriana ... dar n-as putea sa bag mana in foc.

Ia arunca un ochi aici: http://www.jbl.de/en/online-hospital/identifying-and-curing-fish-diseases

Apropo, masculul tau din poze mi se pare a fi mai mult femela...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
iocacioham
Junior member

IP:

faza e ca habar nu am cum sa ii identific ... dar pestele din prima poza alearga dupa celalt peste si niciodata nu invers

stefanp
Moderator

IP:

iocactuham wrote:faza e ca habar nu am cum sa ii identific ...

In link-ul ce ti l-am dat sunt categorii de poli cu poze sau cu descrieri text.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
iocacioham
Junior member

IP:

nu e nici una care seamana cu cazul meu ... ai mei parca se decoloreaza... nuj ce sa zic ... incalzitor nu am... stau la bloc la etaju 4 si vara cand sunt calduri mari sper sa se ridice si temperatura apei din acvariu
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Caz similar. Am un beta, acum rosu, din albastru, poate o fi o concita vurst.
[Thumb - DSC_5482.jpg]

[Thumb - DSC_5480.jpg]

[Thumb - DSC_5485.jpg]

Pleaca-ti urechea la vorba folositoare, chiar daca vine de la un copil; nu asculta vorba urata, chiar daca vine de la un batran.

[WWW] [ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

Referitor la al doilea caz, gasesti sigur pozele pe jbl hospital

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
iocacioham
Junior member

IP:

al meu nu e chiar asa... sunt doar puncte mici... si nu sunt multe

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: