| Message |
|
|
dchiper@gmail.com - ai mesaj privat
Lampa ATI dimabila revine la vanzare.
Mai am acvariu + stand+sump.
|
 |
|
|
|
Acvariu + stand + sump inca mai este valabil
|
 |
|
|
Cristi wrote:Sa vezi cum revii tu la niste corali...
Da si primul coral pe care o sa il iau va fi kenya...
Nu zic niciodata ca nu se stie dar deocamdata vreau cioratani,asta e mergem inainte si candva o sa imi iau alt petste.
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:Cum era aia...plm firu' vietii
Plm pac 200 si ceva Euro....sau mai dus!
|
 |
|
|
|
Din pacate imperatorul a murit....imi vine sa bag p... in tot,dar am sa mai incerc cu inca unul,
|
 |
|
|
Hm....ce de panselute ai  fain!
|
 |
|
|
|
Faina lista,m-am gandit mult timp care sa fie combinatia de pomacanti,spatiu foarte mare nu au asa ca pe viitor m-am gandit la un asfur si semicirculatus,dar cum ziceam nu prea e spatiu....daca imperatorul juvenil nu se va inpaca cu cel adult atunci am sa aleg unul din cei doi,daca va trebui sa il dau pe juvenil atunci clar ii iau pe cei doi si obligatoriu ii vreau adulti.
|
 |
|
|
|
Foarte faine cele doua articole,multam!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Schimb de apa.....plm cam rar,ultima data acu vreo 2 luni cand am schimbat suportul bazinului.....parametri apei sunt in balarii cred...nu am masurat decat No3 zilele trecute si era 50  in rest nu am facut teste,alge nu am iar pe sticla nu se pune nimic,e curat ca lacrima,de cand am pestani astia le dau cam 12-16 cuburi de mancare congelata pe zi,singurele lucruri pe care le fac e sa schimb carbunele la doua saptamani si mediul anti phos o data pe luna,cam atat,de saptamana viitoare vreau sa dozez nopox.
|
 |
|
|
Pai sa asteptam sa vedem ce zice nenea Koala
|
 |
|
|
 foarte fain!
|
 |
|
|
George la capac se lucreaza....iar de kenya ce sa zic....decat kenya atunci mai bine cresc melci....
|
 |
|
|
|
Restul de piatra merge la Brasov saptamana viitoare.
A mai ramas acvariul + sump+ stand pentru cine este interesat.
Multumesc
|
 |
|
|
Lampa este retinuta pana la mijlocul luni august.
Multumesc user Ciprian de colaborare  )
Mai am acvariul 140x60x50 si aproximativ 5 kg de piatra la 40 lei/kg care se da la pachet cu un gsp mare, anthelia blue, xenia, zoantusi mov etc.
Multumesc
|
 |
|
|
|
Din cate stiu eu cand ajunge la 60 de grade se opreste
|
 |
|
|
Acelasi lucru sa intamplat unui prieten azi in cluj,e din cauza calduri,in cel mai rau caz se va opri pana se raceste lampa,pe vremea cand aveam si eu acelasi model de lampa ca a ta pe timpul veri pateam la fel,relax
|
 |
|
|
Film facut aseara cu telefonul, toata piatra din acvariu....mai am ceva bucati mici dar sunt in sump banuiesc ca nu le doresti.
Pretul este 40 ron/kg si 7 kg sunt retinute pentru user: Ciprian, mai sunt undeva la 10 kg aproximativ
https://youtu.be/2Rv-i5KVeow
|
 |
|
|
|
Pun niste poze azi!
|
 |
|
|
ciprian wrote:Salut,