[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionut Godea
Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea

Poza noua:

image
Multumesc pentru apreciere!!

In spatele acvariului, jos am pus un neon, peste care am pus o folie albastra. Intre neonul de jos se afla 2 folii de plastic: una transparenta colorata in albastru lipita de geamul acvariului, iar alta cu autocolant reflectorizant lipit de o folie Marina. Acesta e secretul.
Poza noua:

image
Thank you!
Multumesc frumos!! Si eu sunt curios si nerabdator.
Multumesc!!

Poza noua:

image
Multumesc!! Ma bucur ca iti place!! Ce parere ai despre noul setup?
Multumesc frumos!!

Tanichthys albonubes:

image
@ bitanu - Multumesc!! Nu e nici o problema. Plante: -Didiplis diandra, Hydrocotyle sp. japan, Blyxa japonica, Ceratopteris thalictroides, Micranthemum umbrosum, Hemianthus micrantemoides, Hygrophila polysperma rosanervig, Ludwigia arcuata, Christmas moss, Hydrocotyle leucocephala, Vallisneria nana, Limnobium laevigatum, B. heudelotii, Fissidens fontanus, Eleocharis parvula, Utricularia graminifolia, Monosolenium tenerum, Microsorium pteropus needle leaf, Limnophila sesiliflora, Rotala Rotundifolia.
@ Lucian - Multumesc frumos!!
Am decis sa schimb peisajul:

image
Va multumesc pentru feedback-uri.

Schimbare:

image
Am schimbat pozitia pietrei mari. Ce parere aveti?

image
Macropodus opercularis:

image
@ Avansatul - temporar
@ stefanp - as vrea sa arate ca un biotop, asa ca nu va fi prea buruienos.
@ Koh-i-Noor - Multumesc frumos! Am facut poze cu un aparat care pastra verdele. Nu stiu ce sa zic.
@ simpfzoli - Multumesc mult pentru apreciere!!
@ viulian - Multumesc frumos! Spatiul gol e centrul de interes.

Schimbari:

image
@ Avansatul - Multumesc frumos!!

@ bitanu - aproape.

Imagine de ansamblu:

image
Poza noua:

image
@ stefanp - Multumesc!! La fel si tie la concurs.

Poza noua:

image
@ Porcu - Multumesc!!
@ Denis90 - Multumesc frumos!! Sigur, peste ceva timp.
@ stefanp - Voi pune poze cu 3 setup-uri.
Cu placere! In acvariul meu Rio 180 sunt aproximativ 150 de litri de apa net. Am o pompa in filtrul intern Juwel de 1000l/h care merge nonstop bine inteles. Mai am o pompa de valuri de 2500l/h care merge doar pe durata iluminarii (8 h fara pauza). Aceasta este circulatia apei in bazinul meu. Iar apa e cristal.
@ stefanp - Multumesc frumos!! Doar trimming, iar rotala am plantat-o de la inceput la o distanta de 1 cm una de alta. Iar cand tund, mentin o diferenta de lungime de aproximativ 2 cm intre tulpina din fata si cea din spate. Daca ar fi sa scot si sa replantez, as innebuni. Sunt sute de fire in bazinul meu. Iar circulatia apei e foarte, foarte importanta, pentru ca astfel CO2-ul, fertilizantii etc. se distribuie uniform. Numai bine!!

Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
Go to: