Ma numesc Emanuel Magdici, am 27 ani si locuiesc in Iasi.
In ce priveste acvaristica, dupa cate am citit pe aici, pot spune ca nu am experienta deloc. Am avut un acvariu cand eram in scoala generala, avea vreo 60 l, pe care l-am indragit foarte mult, dar odata cu plecarea la liceu, s-a terminat cu el. Pentru ca de atunci si pana acum nu am avut niciodata un spatiu al meu (tot timpul camine si chirii), nu mi-am mai facut acvariu. Acum insa am in sfarsit un apartament, un loc de munca stabil si m-am gandit foarte serios la un acvariu.
Cu toate ca nu am experienta, as vrea un acvariu mare 400-500l, pentru ca stiu ca va urma un moment in care voi vrea ceva mai mult, si nu vreau sa fac acelasi lucru de mai multe ori. Acvariul va fi unul populat cu specii de plante si pesti de apa dulce. Am vazut ca nu este simplu deloc sa reusesti sa transformi un bazin intr-un colt de natura, dar cred ca pot reusi acest lucru cu ajutorul vostru. De altfel chiar sunt pasionat de cam tot ce tine de natura. Am terminat facultatea de biologie in Iasi, la univ A.I. Cuza, (spec. Ecologie si Protectia Mediului) si sunt masterand la Piscicultura la Agronomie in Iasi. Chiar daca nu am experienta practica foarte vasta, cred ca o sa inteleg mai usor tot ce o sa-mi explicati ,pentru ca stapanesc putina teorie.
Inca odata salutari tuturor!