[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
sunt eu interesat macar de o tulpina de vita de vie daca poti sa`mi pastrezi una pana maine
multumesc de ajutor
plante : Staurogyne repens,limnophila aromatica, hemianthus micranthemoides(asta merge cel mai bine),christmass moss,java moss,hemianthus cuba,blyxa japonica,bacopa caroliniana
lumina 2 neoane 15 wati, unul narva 965(cel original de cand am luat acvariul) si unul philips 927
am aquabasis iar deasupra lui pietris granulatie 2-3 mm
ferropol pun 2-3 ml la aproximativ 8 litrii schimbati pe saptamana
ferropol 24 1 picatura pe zi
easy carbo 2 picaturi pe zi

am citit articolul , cum pot adauga si celelalte substante pentru macro ?
Azot N
Potasiu K
Calciu Ca
Fosfor P
Magneziu Mg
Sulf S
inca sunt interesat,cumpar numai de la cei din bucuresti
salut detin un acvariu de 54 litrii si folosesc ca fertilizare urmatoarele substante, ferropol,ferropol24,easy carbo am si bomba co2 , ca substrat am aquabasis
lamuriti`ma si pe mine care intra la categoria micro si macro si daca mai trebuie sa fertilizez si cu altceva
salut! pune si tu poze cu acvariul in ansamblu ca sa ne dam cu parerea din pozele astea ce pot sa zic , ai plante frumoase si sanatoase
Buna ,vreau eu am si 10 creveti care ii pot tine impreuna microrasbora iar acvariul in care ii tin este lipit foarte prost
probabil ai scos puii si i`ai pus intrun vas in care ai pus apa de la robinet , astfel ai intoxicat pestii cu clor
stoc epuizat, nu inchideti topicul revin in 1-2 saptamani
0727467101 - Giany
hemianthus micranthemoides clar cu asta mi`am luat si eu teapa , o plantasem prin tot acvariul si o taiam la 5-6 zile sa stea ca si gazon )
Vand christmass moss si java moss : 10 lei/pot(aproximativ 8 cm patrati)
Hemianthus Micranthemoides : 5 lei/pot
problema e ca nu sunt sigur daca are carbune activ sau nu pentru ca nu se vede... si nici pe foile alea n`am vazut sa scrie nimic despre asta,nici macar pe net n`am gasit nimic ...
mi`ar fi mai usor sa`mi spuneti direct ce sa cumpar la acvariul mare folosesc ferropol, ferropol 24 si bomba co2, iar la asta in loc de bomba o sa pun easy carbo ,ce mai cumpar ?. nu zornaie nicio piesa din el , ma refeream ca daca ii scot buretelul din interior se aude ca are niste fragmente de "ceva" inauntru ,de aceea am presupus ca ar fii carbune activ
filtrul l`am lasat asa cum l`am cumparat ,nu ma bag sa schimb la el nimic ...
ce ar trebuii sa folosesc ca si fertilizanti ? vreau sa fac un covor de HC si moss poate si ceva parvula , ce`mi recomandati ?
in postu asta nu s`a mai discutat de 7 luni ... uitativa si voi inainte sa postati
omu vrea sa zica ca a mai pus el doua neoane aqua glo iar cel care a venit odata cu capacul din fabrica l`a denumit neon de zi. eu unu asta am dedus
se mai adauga la vanzare christmass moss si java moss , 10 lei potul
pana la urma mi`am luat Aquatic Nature Hang on filter Flow 60 l/h este foarte putin zgomotos asta e o sa ma obijnuiesc ca medie filtranta are carbune activ ? ca zurzuie ceva in buretel :-? din cate stiu nu este bun pentru plante, ce ma sfatuiti sa fac ce sa pun in schimb daca are carbune activ?
salut, mi`am luat eu azi din reef cu 48 lei ,daca nu gasesti la altcineva poti apela la ei
0727467101 20-30 cm inaltime ,numai bucuresti , se ridica din zona Bd-ului C-tin Brancoveanu

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: