| Message |
|
|
sunt eu interesat macar de o tulpina de vita de vie  daca poti sa`mi pastrezi una pana maine
|
 |
|
|
multumesc de ajutor 
|
 |
|
|
|
plante : Staurogyne repens,limnophila aromatica, hemianthus micranthemoides(asta merge cel mai bine),christmass moss,java moss,hemianthus cuba,blyxa japonica,bacopa caroliniana
lumina 2 neoane 15 wati, unul narva 965(cel original de cand am luat acvariul) si unul philips 927
am aquabasis iar deasupra lui pietris granulatie 2-3 mm
ferropol pun 2-3 ml la aproximativ 8 litrii schimbati pe saptamana
ferropol 24 1 picatura pe zi
easy carbo 2 picaturi pe zi
am citit articolul , cum pot adauga si celelalte substante pentru macro ?
Azot N
Potasiu K
Calciu Ca
Fosfor P
Magneziu Mg
Sulf S
|
 |
|
|
inca sunt interesat,cumpar numai de la cei din bucuresti 
|
 |
|
|
|
salut detin un acvariu de 54 litrii si folosesc ca fertilizare urmatoarele substante, ferropol,ferropol24,easy carbo am si bomba co2 , ca substrat am aquabasis
lamuriti`ma si pe mine care intra la categoria micro si macro si daca mai trebuie sa fertilizez si cu altceva
|
 |
|
|
salut! pune si tu poze cu acvariul in ansamblu ca sa ne dam cu parerea  din pozele astea ce pot sa zic , ai plante frumoase si sanatoase 
|
 |
|
|
Buna ,vreau eu  am si 10 creveti care ii pot tine impreuna microrasbora iar acvariul in care ii tin este lipit foarte prost
|
 |
|
|
|
probabil ai scos puii si i`ai pus intrun vas in care ai pus apa de la robinet , astfel ai intoxicat pestii cu clor
|
 |
|
|
stoc epuizat, nu inchideti topicul revin in 1-2 saptamani 
|
 |
|
|
|
0727467101 - Giany
|
 |
|
|
hemianthus micranthemoides clar cu asta mi`am luat si eu teapa , o plantasem prin tot acvariul si o taiam la 5-6 zile sa stea ca si gazon  )
|
 |
|
|
|
Vand christmass moss si java moss : 10 lei/pot(aproximativ 8 cm patrati)
Hemianthus Micranthemoides : 5 lei/pot
|
 |
|
|
problema e ca nu sunt sigur daca are carbune activ sau nu pentru ca nu se vede... si nici pe foile alea n`am vazut sa scrie nimic despre asta,nici macar pe net n`am gasit nimic ...
mi`ar fi mai usor sa`mi spuneti direct ce sa cumpar  la acvariul mare folosesc ferropol, ferropol 24 si bomba co2, iar la asta in loc de bomba o sa pun easy carbo ,ce mai cumpar ?. nu zornaie nicio piesa din el , ma refeream ca daca ii scot buretelul din interior se aude ca are niste fragmente de "ceva" inauntru ,de aceea am presupus ca ar fii carbune activ
|
 |
|
|
|
filtrul l`am lasat asa cum l`am cumparat ,nu ma bag sa schimb la el nimic ...
ce ar trebuii sa folosesc ca si fertilizanti ? vreau sa fac un covor de HC si moss poate si ceva parvula , ce`mi recomandati ?
|
 |
|
|
in postu asta nu s`a mai discutat de 7 luni ... uitativa si voi inainte sa postati 
|
 |
|
|
omu vrea sa zica ca a mai pus el doua neoane aqua glo iar cel care a venit odata cu capacul din fabrica l`a denumit neon de zi. eu unu asta am dedus 
|
 |
|
|
|
se mai adauga la vanzare christmass moss si java moss , 10 lei potul
|
 |
|
|
pana la urma mi`am luat Aquatic Nature Hang on filter Flow 60 l/h este foarte putin zgomotos asta e o sa ma obijnuiesc  ca medie filtranta are carbune activ ? ca zurzuie ceva in buretel :-? din cate stiu nu este bun pentru plante, ce ma sfatuiti sa fac ce sa pun in schimb daca are carbune activ?
|
 |
|
|
salut, mi`am luat eu azi din reef cu 48 lei ,daca nu gasesti la altcineva poti apela la ei 
|
 |
|
|
|
0727467101 20-30 cm inaltime ,numai bucuresti , se ridica din zona Bd-ului C-tin Brancoveanu
|
 |
|
|