[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: axl07
Forum Index » Profile for axl07 » Messages posted by axl07
multumesc pt raspuns, o sa caut mancarea sespectiva, sper sa gasesc.
Cu numarul de pesti, stiu ca trebuie sa fac ceva, eu as vrea sa imi cumpar un acvariu mai mare, dar nu prea am loc unde sa il pun, asa ca s-ar putea sa ii dau spre adoptie pe unii dintre ei
Salut,
am si eu o intrebare in legatura cu pestisorii mei.
Am un acvariu de 25 de litrii in care am adunat o pereche de betta, una de cory julii si 5 neoni negrii. Stiu ca sunt prea inghesuiti, dar am facut greseala sa incep ascultand de sfaturile vanzatorilor de pe la magazine , carora li se parea normal sa bag 5 carasi intr-un acvariu de 10l de exemplu. Intre timp am inceput sa ma documentez si pe internet si m-am mai luminat si eu cat de cat.
Pt hrana obisnuiesc sa le dau fulgi Tetra. Neonii negrii au niste obiceiuri foarte ciudate cand vine vorba despre mancare, o iau de la suprafata apei, o tin in gura, ii dau drumul, dupa care acelasi pestisor sau altul o prinde din nou, si tot asa pana cand ajunge la fundul apei, sau o inghite vreunul (desi asta se intampla mai rar).
E normal sa faca asa ceva?....ar trebui sa le dau alta mancare sau sa-i tratez cu ceva medicamente? Trebuie sa mai spun ca ii am de acum o luna (unul a murit dupa 2 zile dupa ce i-am cumparat), iar intre timp au mai crescut fata de "dimensiunile originale"

Forum Index » Profile for axl07 » Messages posted by axl07
Go to: