[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Aquatica
Forum Index » Profile for Aquatica » Messages posted by Aquatica
Scriu aici, chiar daca nu am deschis eu topicul, pentru ca am aceeasi problema (oarecum).
Vineri am primit un acvariu nou de 54 l, Aquael, dotat cu filtru (tip cascada din ce-am inteles si de la voi) si incalzitor care incalzeste apa la 25 de grade. Momentan apa are 26 de grade, cel putin asa arata termometrul din apa. Ieri am asezat substratul: Manado + Master Soil Black + Evidecor in ordinea in care le-am mentionat. Am pus si plantute: Anubias barteri nana, Microsorum pteropus si inca una maruntica (ca iarba), nu mai stiu cum se numeste si nici eticheta nu o mai am. Acvariul are iluminatie cu led, de 8W/ 220V. Ieri apa arata foarte bine, era limpede, desi abia pusesem substratul. A aparut in schimb un miros de plastic, desi am spalat nisipul de la Evidecor (sursa la care ma gandeam eu ca ar fi de vina). Prin urmare am schimbat putin din apa azi, cu apa declorinata. Apa s-a tulburat si a inceput sa devina laptoasa.
Stiu ca voi sunteti mai experimentati, clar. Sunt incepatoare, nu si la greseli, din pacate. Mai am un acvariu de 13 l . Nu va mai povestesc, ca ma luati la fugarit. Asa ca de data asta vreau sa fac totul bine. Deci, daca aveti vreo solutie/ idee cu privire la apa aia laptoasa si cu mirosul de plastic... Acvariul l-am spalat, exceptand capacul, ca doar acolo sunt fire, e neonul... Musai sa mentionez: sunt la faza de ciclare, nu am pestisori inca.

Forum Index » Profile for Aquatica » Messages posted by Aquatica
Go to: