L-am terminat , in sfarsit e gata

Proiectul a inceput in mai, dar din lipsa de timp, tocmai zilele astea pot sa zic ca l-am finalizat (in proportie de 99 % , zic eu) ... Iata cateva poze :
Galerie FOTO
Astept pareri/idei/sugestii

.
Am 3 carasi relativ marisori, cam 7-8 cm (stiu ca am fortat putin nota , 3 carasi in 120 L, dar daca voi avea probleme mai tarziu, pot dona pe unul dintre ei unui prieten) , filtru intern Aquael Fan 2, incalzitor resun, 2 neoane Philips 838 si 840 , 18 W fiecare.
Am niste intrebari legate de pesti (trebuiau postate la sectiunea "Cyprinidae" dar m-am gandit sa folosesc doar un post):
1) Am observat ca atunci cand aprind neoanele se sperie si se retrag sub filtru, deabea dupa 1-2 minute isi reiau activitatea(stiu ca nu suporta lumina brusca si intensa, dar.... ?).
2) Cateodata (mai rar) se "freaca"/scarpina de cate ceva (plante, pietris) , au cumva gris??? pe corp nu prezinta nimic anormal.
3)Poate sunt paranoic , dar ii vad des pe la suprafata apei , oare este o lipsa de oxigen??
In rest sunt vioi, mananca, incerc sa ma abtin a le da prea multa mancare, ii hranesc de 3 ori pe zi, in cantitati mici.
Trebuie sa gasesc ceva unde sa se ascunda pestii... Ma gandeam la un geam cu nisip lipit cu silicon de acvariu... ce ziceti?? pareri ...
Ca incheiere vreau sa multumesc tuturor userilor de pe acest forum care m-au ajutat pe parcursul acestui proiect..
Special thanks to:
Porku
andras
spyderdani
many others