[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu cu creveti  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Avand un acvariu de 45/23/28 cm din sticla ultra clara, nou, nefolosit m-am hotarat sa ma apuc de creveti (am RCS si vreau sa am un acvariu cu creveti mai frumosi).
Acvariul as vrea sa gazduiasca : cativa Creveti Black Bee, mai multe tipuri de moss si alte plante.
Ce filtru sa-mi iau, m-am gandit la urmatoarele variante:
Filtru JBL CristalProfi Greenline e401 sau Dennerle Nano External SkimFilter.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/04/2014 14:37:35

My nano reef

[Email]
Seba Shrimp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut Andrei!

Ambele filtre sunt bune, chiar foarte bune insa n-as da atatia bani pe ele. Iti poti cumpara un filtru cascada pt cei 30l ai tai si de diferenta iti iei si creveti.

Succes!

Seba shrimp - 0722 784 888
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

sebacka wrote:Salut Andrei!

Ambele filtre sunt bune, chiar foarte bune insa n-as da atatia bani pe ele. Iti poti cumpara un filtru cascada pt cei 30l ai tai si de diferenta iti iei si creveti.

Succes!

Eu credeam ca am nevoie de filtru extern, atunci aceste filtre sunt bune: Aquael FZN-1 sau Ocean Free Hang-On 1 ?
Daca nu ce filtru hang on sa-mi iau?

My nano reef

[Email]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

eu as merge pe Dennerle, chiar daca e mai scump(am vazut valori intre 220 si 280 ron). Filtrele cascada sunt zgomotoase si nu la fel de eficace

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

scorpionul wrote:eu as merge pe Dennerle, chiar daca e mai scump(am vazut valori intre 220 si 280 ron). Filtrele cascada sunt zgomotoase si nu la fel de eficace

Atunci cred ca se merita bani pe Dennerle.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/04/2014 16:55:02

My nano reef

[Email]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Sau poti sa mergi pe noul filtru extern de la Eheim, Aquacompact 40, e mai ieftin decat
Dennerle si are un volum mai mare al mediilor de filtrare care sint in dotarea standard,
inclusiv Substrate Pro:

http://fish.aquaristic.net/en/External-Filter-Aquarium/EHEIM-External-Filter-aquacompact.html

Mai are doua avantaje: prefiltrare cu burete si debit reglabil

O zi buna,
Dragos

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

parerea mea: un Dennerle e un Dennerle si acum si mai tarziu daca vei vrea sa schimbi proiectul. Eu am folosit filtre cascada si au multe inconveniente. E drept ca sunt mai bune decat nimic, dar au prea multe inconveniente. Ia ceva bun si crevetii o sa-ti multumeasca

[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

kirucd wrote:Sau poti sa mergi pe noul filtru extern de la Eheim, Aquacompact 40, e mai ieftin decat
Dennerle si are un volum mai mare al mediilor de filtrare care sint in dotarea standard,
inclusiv Substrate Pro:

http://fish.aquaristic.net/en/External-Filter-Aquarium/EHEIM-External-Filter-aquacompact.html

O zi buna,
Dragos

mai bine( eu nu am stiut de el), si iarasi eheim e firma...Ia ceva de firma. Sunt mai scumpe dar au multe avantaje

[Yahoo!]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

kirucd wrote:Sau poti sa mergi pe noul filtru extern de la Eheim, Aquacompact 40, e mai ieftin decat
inclusiv Substrate Pro:

O zi buna,
Dragos

Cred ca o sa-l iau pe acesta deoarece are volum mai mare pentru materialele filtrante.

My nano reef

[Email]
Seba Shrimp
Senior member
[Avatar]

IP:

Si eu care folosesc doar filtre cascada........ghinionul meu....la vreo 500 de creveti in acelasi acvariu

Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pot folosi un filtru internEvo 2 Submersible Filter pe care il am deja ?

This message was edited 1 time. Last update was at 26/04/2014 17:18:54

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pana la urma am inceput un setup pentru creveti intr-un Red Crane clasic 20, urmeaza poze dupa ce il amenajez, ca deocamdata e cu vechiul decor din The Betta Home.

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca o sa pun spartura de coral ca si substrat, vreau sa iasa ceva mai interesant, am observat ca mossul se "lipeste" de spartura de coral ceea ce ar da bine, cred ca azi fac decorul, ar afecta cu ceva spartura de coral viata crevetilor black bee?

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Urmeaza diseara mossul, pietrele si mopanul apoi locatari si frunzele de cattapa si cat mai multe sortimente de harana.
Poze:
" alt="image" />
" alt="image" />

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Se poate inchide, imi voi lua betta in acest set up.

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pentru ca acest set-up cu betta incepe sa ma plictiseasca si vreau creveti, vreau sa fac acest acvariu cu creveti Amano, Tiger si poate si green, acum as vrea sa-mi recomandati un substrat negru bun pentru ei (care sa-l gasesc de cumparat in romania), pentru inceput voi folosi actualul hang on classica 3, pe viitor o sa-l înlocuiesc cu un extern (cu asta trebuie sa tin capacul din spate al acvariului scos si nu arata prea bine), ma gândesc sa pun pe langa creveti si niste pestisori mici (gen boraras briggite sau microrazbora), ca si decor o sa pun niste pietre, crengute si plante ( sa predomine mossul), nu vreau sa pun co2, poate doar foarte rar fertilizanti (sa nu-i deranjeze pe creveti).

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

E bun jbl sansibar negru, sau sa-mi iau Shirakura Red Bee Sand, daca da care si de ce cantitate as avea nevoie, e buna o punga de 4 kg ?

My nano reef

[Email]
Seba Shrimp
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai Andrei, eu zic sa lasi crevetii in pace si sa te apuci de alte hobiuri. Cum tu iti schimbi optiunile de 5 ori pe zi, crevetii nu vor avea nicio sansa. Deci, apuca-te de fotografiat, de filatelie, de orice vrei tu, doar lasa vietuitoarele-n pace.

Nu e bascalie, chiar vorbesc foarte serios...nu e de tine ACVARISTICA!

opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

sebacka wrote:Mai Andrei, eu zic sa lasi crevetii in pace si sa te apuci de alte hobiuri. Cum tu iti schimbi optiunile de 5 ori pe zi, crevetii nu vor avea nicio sansa. Deci, apuca-te de fotografiat, de filatelie, de orice vrei tu, doar lasa vietuitoarele-n pace.

Nu e bascalie, chiar vorbesc foarte serios...nu e de tine ACVARISTICA!

Mai sunt si altii in aceeasi barca. Dar tu Andrei trebuie sa te hotarasti ce vrei si sa-ti mentii ideea

Mama prostilor e mereu gravida!
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

Andrei, eu sunt de parere ca sebcka nu stie ce vorbeste, mai ales cand e vorba de creveti asa ca tu ...baga mare smilie

This message was edited 1 time. Last update was at 20/07/2014 20:10:24

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: