sebacka wrote:Mai Andrei, eu zic sa lasi crevetii in pace si sa te apuci de alte hobiuri. Cum tu iti schimbi optiunile de 5 ori pe zi, crevetii nu vor avea nicio sansa. Deci, apuca-te de fotografiat, de filatelie, de orice vrei tu, doar lasa vietuitoarele-n pace.
Nu e bascalie, chiar vorbesc foarte serios...nu e de tine ACVARISTICA!
Daca tot stiti atat de multe, va pun o intrebare, de ce nu reproduceti creveti amano?
Neavând rabdare sa-mi iau un substrat pentru creveti (si nu prea imi place substratul negru), avand un kg de ADA Aqua Soil Amazonia Powder ramas de la alt acvariu l-am asezat si am turnat peste pietris cumparat din pet shop combinat cu 2 pumni de ADA Congo Sand SS tot ramas de la un alt acvariu, urmând sa-mi cumpar substrat pentru bonsai ca sa pun in filtru ( pana atunci am in filtru un burete), ca si plante am pus ce aveam in fostul set-up pentru betta, jumatate din ele (nu mai era loc in acvariu de cate plante erau, doar mossul l-am pus pe tot (vreau sa se intinda ca un gazon pe tot fundul acvariu), ca si decor am pus tot pietrele alea plus inca una mai mare in plus si azi voiu pune si niste cioate, deocamdata urmeaza sa le imbrac in moss, la acest acvariu folosesc numai apa de osmoza chiar si pentru completarea apei evaporate, urmeaza peste cateva zile sa schimb actualul bec de 11 w cu unul de 23w desi plantele se dezvolta excelent, dupa ce pun cioatele urmeaza poze.
Propun schimbarea alternativa a numelui topic-ului, dupa nehotararea OP-ului: "Acvariu cu creveti"/"Acvariu cu betta".
um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.
elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
IP:
hehe mie imi place.mai ales ca pare salbatic.ce plante sunt? ca eu nu le recunosc.si 2: o duc bine acolo cu substratul gros si fara co2 sau fertilizanti?
Am vandut bettanul si acum am acvariul liber, asa ca m-am hotarat in final catre Black Crystal SS Hinomaru vreo 6-7, trebuie sa cumpar si ceva saruri minerale pentru creveti?, merge sa-mi iau si 2 Tylomelania sp. yellow?
IP:
nu trebuia sa vinzi/dai bettan-ul. trebuia sa ii gasesti si lui ceva spatiu acolo sper ca nu i l-ai dat lui dumniezo (sper ca nu a murit )
de creveti nu stiu ce sa iti raspund,nu am poti cauta eventual pe google despre ce conditii trebuie sa aibe,cauta pe acvarii de vis sau nevertebrate,sau pur si simplu scrie specia pe care o vrei si citeste specificatiile lor
This message was edited 1 time. Last update was at 08/08/2014 20:13:16
Pentru ca aveam acvariul nou cu dimensiunile 45/23/28cm, am pus tot ce era in acvariul hailea in el plus diferenta de apa si el va gazdui creveti, deocamdata are o lampa de birou, lunea viitoare v-a avea o lampa Aquatic Nature Solar duo Boy 26w, poze
[/img]
te descurci onorabil cu acvariile.nu arata rau si foarte bine ca faci schimbari dupa schimbari......spre un final cat mai bun.inseamna ca gandesti.succes