[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Despre acvariul meu..  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
zimaionut
Junior member

IP:

Experienta mea acvaristica este nula,acesta fiund primul meu acvariu. Vreau sa mai iau 3 plantute pt partea din fata,solul este din pieteis si ingrasamant nu am folosit deloc...dar ce este plantat pan acum nu pare sa aibe probleme. Scalarul intr adevar innoata,nu da semne sa fie bolnav. Sper sa nici nu fie,oricum voi face rost de un acvariu mai micut pt cazuri de urgenta..
zimaionut
Junior member

IP:

Toti pestii din acvariu sunt adulti,nu am adaugat deocamdata nimic,desi planuiesc sa mai adaug 6 sanitari panda luna urmatoare (nu am decat 3) si un rechin curcubeu (poate fi considerat tot sanitar).
Acesta este noul setup, am mai achizitionat o salata si o planta anubius. As avea o intrebare: anubiusul l-am legat de o buturuga, dar am observat ca radacina este imbacsita de un fel de burete/muschi. Asa se vand toate plantele (in Germania). Ar trebui acesta indepartat sau nu?
[Thumb - g46Fmu.jpg]

zimaionut
Junior member

IP:

Muschiul despre care ziceam mai sus.
[Thumb - iW3KMG.jpg]

MihaiF
Senior member

IP:

Trebuie indepartat.
Scalarii au ochii rosii ?
zimaionut
Junior member

IP:

Multumesc de raspuns..il voi indeparta acum. Am achizitionat ieri si un test KH, mi-a iesit 7. PO 4 a scazut la 0.8.
Scalarii doar cei gri (2) au ochii rosii iar cel auriu are inceput de ochi rosii. Asta inseamna ca doar acestia sunt maturi presupun..
MihaiF
Senior member

IP:

zimaionut wrote:Multumesc de raspuns..il voi indeparta acum. Am achizitionat ieri si un test KH, mi-a iesit 7. PO 4 a scazut la 0.8.
Scalarii doar cei gri (2) au ochii rosii iar cel auriu are inceput de ochi rosii. Asta inseamna ca doar acestia sunt maturi presupun..

Adulti sunt doar cei cu ochii rosii. Da parca ai spus ca ai 5 scalari ...

This message was edited 1 time. Last update was at 05/05/2019 20:27:42

zimaionut
Junior member

IP:

da,am 5 scalari,dar ,cum am.specificat mai sus doar aceia au ochii rosii. Cel negru care nici astazi nu a mancat nu are ochii rosii. As putea sa il tratez cumva,sau sa il mai las pur si simplu pana maine seara...sa vad daca va manca sau nu? Ce parere ai?
MihaiF
Senior member

IP:

zimaionut wrote:da,am 5 scalari,dar ,cum am.specificat mai sus doar aceia au ochii rosii. Cel negru care nici astazi nu a mancat nu are ochii rosii. As putea sa il tratez cumva,sau sa il mai las pur si simplu pana maine seara...sa vad daca va manca sau nu? Ce parere ai?

Parere nu prea am ca sunt incepator . Tin ciclide de 1 an si practic acvaristica de 2. Dar am ca experienta un scalar care nu a mancat o luna si apoi brusc fara nici un semn sau tratament si-a revenit complet. In alta ordine de idei am alt scalar care nu mananca nimic de vreo o luna dar tocmai ce l-am surprins ieri papand un crevete . In locul tau nu as face absolut nimic pana cand nu sunt alte semne pe el.
zimaionut
Junior member

IP:

multumesc pt raspuns,asa voi face. Sper sa-si revina,restul sunt foarte vioi.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: