[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tuburi Aquarelle pentru cei din Cluj  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
aurecj
Senior member

IP:

Avand in vedere ca tocmai mi-a crapat Aquarelle-ul acum 2 zile (era si timpul de altfel) ma intereseaza si pe mine unul, daca n-ati facut cumva comanda aia deja.

Prin oras am gasit doar alte "specii" de neoane (e adevarat ca nici nu m-am prea straduti sa caut din lipsa de timp), insa as prefera un Aquarelle de 18W pt. ca sunt f. multumit de el.
[Email] [Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

sar putea ca pe saptamana viitoare sa facem comanda daca se strang clienti necesari si s-ar putea sa facem comanda si la neoane de 30W. spune cate te-ar interesa pe tine de 18w si atunci poate pe saptamana vitore fac comanda cu bani in avans( ca altfel nu cred ca ne vor aduce)
[Yahoo!]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

carlos wrote:Tubul philips aquarelle l-am cumparat din cluj de la Skydome de pe str. marasesti 47. Fara sa-l laud sau sa-i fac reclama cred ca este cel mai tare magazin de acvaristica din Cluj. As mai lua un tub pentru acvariul meu insa chiar nu ma pricep deloc la aspectul asta. Asa ca daca cineva imi poate recomanda ceva sa mearga in combinatie cu Aquarelle i-as fi recunoscator.

Mda, in lipsa de altceva se poate spune si in felul asta...

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: