[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tuburi Aquarelle pentru cei din Cluj  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

Probabil este o intrebare offtopic: carlos poti sa imi spui si mie te rog de unde ai cumparat tubul philips aquarelle?

Mutat aici de betta ca offtpic-ul era deja mai lung decat ontopic-ul.
[Yahoo!]
carlos
Junior member

IP:

Tubul philips aquarelle l-am cumparat din cluj de la Skydome de pe str. marasesti 47. Fara sa-l laud sau sa-i fac reclama cred ca este cel mai tare magazin de acvaristica din Cluj. As mai lua un tub pt acvariul meu insa chiar nu ma pricep deloc la aspectul asta. Asa ca daca cineva imi poate recomanda ceva sa mearga in combinatie cu Aquarelle i-as fi recunoscator.
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

S-a scris destul de mult despre lumina si combinatii de neoane ,dai un search sau baga un ochi la DIY& Hardware.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

iti multumesc de informatie cred ca o sa trec sa imi iau si eu unul
daca vrei sa mai adaugi un tub eu ti-as recomanda osram fluora eu am deocamadata un philips tld 830 si un osram fluora si pana acuma sunt foarte multumit de ele dar vreau sa mai adaug inca doua pt ca le cer plantele :-) .

ps: imi poti spune daca au philips aguarelle de 18W si eventual un pret aproximativ daca sti? :-)
[Yahoo!]
Gepeto
Member
[Avatar]

IP:

Vlad_Cluj wrote:ps: imi poti spune daca au philips aguarelle de 18W si eventual un pret aproximativ daca sti? :-)

AQUARELLE: 30W - 20 lei
18W - 12 lei
Preturi exprimate in RON.

Poti cauta si la magazinele de specialitate "neon Philips TLD 890".

Salut Prieteni
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumes Gepeto.

Daca un tub Aquarelle de 18W costa doar 12 RON nu mi se pare un pret chiar asa de exagerat avand in vedere ca eu am cumparat un tld 830 la pretul de 8 RON, daca gaseam aquarelle sigur il luam la incepu dar asa o sa-l schimb :-) .
[Yahoo!]
grig
Membru de baza
[Avatar]

IP:

tld in central era 6,5lei acum o saptamana.am cumparat eu.

oricum...optimismul e lipsa de informare!
acvariul meu!
carlos
Junior member

IP:

Eu am dat pe Aquarelle de 18W 30 RON la Skydome, deci 12 RON e chiar un chilipir. Acum problema mea e ca nu gasesc de unde sa iau un capac de 30x60 cm care sa aiba doua socluri pt tuburi. Ma poate ajuta cineva?
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Gepeto, poti sa spui unde ai vazut tuburi Aquarelle de 30W ? Ca locatia ta, United States of Europe, e cam cuprinzatoare, si sa bat toata Europa pentru un tub....
Daca stie cineva unde as putea gasi asa ceva in Bucuresti, as fi foarte recunoscator.
Multumesc!
cotty
Junior member

IP:

Am citit si eu posturile voastre,pentru ca ma intereseaza niste tipuri de neoane.
Eu am un Acvariu de 90 de L nu stiu exact exact ce neoane ar fi potrivite putere si ce firma.Acvariul are lungimea de 60.Si deocamdata este mai saracut in lante dar urmeaza acuma sa il fac si de aia am nevoie de neon bun.Capacul meu de le acvariu are suport numa pentru un singur neon.

Vroiam sa va rog sa imi zicetzi si mie in afara de magazinele de la regionala ,cel de pe buld Eroilor si cel de la Central ce petshop mai este sau magazin de acvaristica fain ,adica sa aiba pesti frumosi si sanatosi ca ce am vazut la astealalte nu sunt multumit ,sunt pestii totzi bolnavi si isi bat joc de ei

just interested
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

cotty wrote:am un Acvariu de 90 de L nu stiu exact exact ce neoane ar fi potrivite putere si ce firma.Acvariul are lungimea de 60.
Cum e ? 60 sau 90

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lupino
Member
[Avatar]

IP:

MA, atentie cand citesti!!! Este vorba de 90 l si 60 cm.

Pe unii ii privesc ..., pe altii ii pescuiesc ... Sper sa nu-i incurc vreodata
[Yahoo!]
Magda
Senior member

IP:

Lupino wrote:MA, atentie cand citesti!!! Este vorba de 90 l si 60 cm.

Da-i si doua (glumesc desigur)
Nu cred ca MA are probleme cu cititul ci cotty cu scrisul. Adica nu a fost foarte clar in privinta unitatilor de masura. De aici confuzia.
Lupino
Member
[Avatar]

IP:

Nu sunt o fire violenta . Si oricum nu m-as arunca la jugulara cuiva de talia MA. Am spus-o fara rautate!

[Yahoo!]
cotty
Junior member

IP:

Atzi cam deviat de la subiect.Daca tot postatzi ajutatzi-ma si pe mine.
Va multumesc

just interested
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Lupino wrote:nu m-as arunca la jugulara cuiva de talia MA.
Nici macar de Craciun cu un cutitoi in mina ? Sa stii ca am pretentia la anestezie . Lasa ca si faraonii mai gresesc .

"Eu am un Acvariu de 90 de L" - am inteles ca "L" vine de la "Lung" . Daca nu faceai economie de litere si scriai "litri" pricepeam .
Nu degeaba e in regulamentu' forumului textu' asta: "Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati." .

Pentru un acvariu de 90 litri si 60 cm lungime poti folosi doar tuburi de 15 W si 43 cm. Am vazut la noi AquaGlo, SunGlo, PowerGlo si Aquarelle. As pune minim trei .
Sau becuri economice.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lupino
Member
[Avatar]

IP:

Cu Craciunul e alta poveste. Pentru cutit special iar pe post de anestezic si pentru el si pentru mine :o

Dar ... mai e mult pana atunci!

[Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

revenind la subiectul topicului: am gasit la un magazin philips aqurelle prin comanda externa de minim 6 bucati, la pretul de 14.4 ron bucata, daca sunt doritori astept inscrieri sau cere detalii pe forum sau la numarul de telefon 0745560848.
[Yahoo!]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

As lua 2 de 30 w.Daca se poate.

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

eu ma gandeam asa experimental sa incercam la neone de 18W o comanda dar vad ca ca inca nu a mai postat nimeni in afara de tine mai asteptam sa vedem,dar daca te intereseaza sa comani suingur un colet de 6 buc de 30w intreaba-ma pe messenger ca nu vreau sa fac reclama :-)
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: