[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
solutie alge..  XML
Forum Index » Alge
Author Message
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

stefanp.....nu ai inteles nu la asta ma refeream....domnu mai sus a explicat ca sunt deja alge in apa si se formeaza nush cum....si eu am zis ok sunt alge...dar daca stie si vreo solutie de indepartare in asta.... de ce e romnu pe ultimul loc in lume.....?????? raspunsu il veti afla fiecare in inimile voastre... eu am inteles...mi s-a enumerat una alta...normal ca am bagat la cap si normal ca ma si documentez dar vroiam ceva rapid....gresesc pentru asta??
[ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

Pai alea sunt solutiile. Numai solutii iti tot enumeram si tu vii iarasi si ne intrebi care sunt?

Daca tu zici ca romanul e pe ultimul loc, vorbeste in numele tau. Ti-as zice de ce unii ne considera asa, dar s-ar putea sa fiu cam acid, asa ca ma abtin.

Si asta-i ultimul post, ca zau nu mai am rabdare.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Vrei rapid? Ok, Algol, Protalon 707, AlgExit si mai sunt o groaza de alte produse antialge, le poti folosi cu incredere. Iti vor ucide fara mila algele (probabil), dar si plantele-sau o parte din ele. Apoi, cand algele vor reapare, vei intreba iar de ce si cum. Iar noi romanii aia care cautam prin inimi si alte organe habar n-am ce, iar te vom trimite sa citesti. Sau sa dai cu Algolu' ca e bun.
Sa stii ca acvaristica nu se face cu hei rup, ci cu rabdare si munca. Da, este un hobby care iti consuma multa energie, timp si resurse. Dar odata ce ai indeplinit cateva conditiii, iar acvariul va fi stabil, vei avea si satisfactii.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Alge
Go to: