[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutatima va rog ( incepator 100% )  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

Redknee wrote:Scoate toate scoicile.
Nu e normal sa se opreasca filtrul, esti sigur ca se opreste? Sau doare elimina aer ramas in el? Poate stecheru` nu face bine contact in priza, verifica.
Ai inlaturat pestii inseamna ce? Aruncat? Mutat? Dat cadou?
Redu numarul pestilor, degeaba faci eforturi daca tot conserva e.
Bravo pentru inceputul promitator!

Pai iti dau un exemplu de functionare al filtrului de apa... sa zicem ca din 5 minute functioneaza 4 minute si un minut sta dupa cam asta e functionarea lui ! In priza sta bine nu vad sa fie probleme din cauza prizei !
Am inlaturat pestii inseamna ca din cei ultimi 2 bolnavi care mai erau unu murise si celalalt l-am lasat sa-si termine viata ca nu o mai ducea mai mult ca sigur intrun recipient separat ( dar astazi sa stins din viata si el ).
Si ce sa mai reduc numarul pestilor, nu mai cumpar nici un peste momentan sa invat sa imi tin acvariul limpede si imi schimb dupa pestii scot si adaug altceva, mai am 17 pesti din vreo 30.
Am ramas cu :

3 moli
2 xifo berlinezi
2 ventuze
2 gupy
2 scalari
1 xifo rosu
1 caras
1 caras voalat
1 zebra
1 barbus
1 sanitar

O sa pun poze mai tarziu cand ajung acasa ca dimineata nu am avut timp ca sa vedeti redecorarea acvariului si claritatea apei !

Multumesc, O zi cat mai placuta !
[WWW] [Yahoo!]
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

Acum pesti sunt bine toti care au ramas bine fericiti! doar unul singur cred ca a contactat boala doar poate sa ma induca in eraore ca e pestrit !
Este vorba de un moly pestrit daca reusesc sal trag in poza o sa il pun si pe el sa vedeti daca este asa sau nu ! Pare nefericit si parca are niste pete albe si asta aparuse si la ceilalti pesti care au murit .

Ei deci niste poze cum am promis ca sa vedeti acvariu acum.

Multumesc,
[Thumb - IMAG0083.jpg]

[Thumb - IMAG0081.jpg]

[Thumb - IMAG0082.jpg]

[WWW] [Yahoo!]
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

Intrebare ?

Ce peste este cel din poza ?

Multumesc,
[Thumb - IMAG0090.jpg]

[WWW] [Yahoo!]
brawn
Membru de baza

IP:

Gurami albastru. Planta din mijlocul acvariului se creste in ghiveci, nu in acvariu. Hotaraste-te ce specii vrei sa pastrezi, restul pestilor incearca sa-i schimbi pe plante. Ia forumul la puricat.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: