Dane, hai lasa vrajeala cu traficul, hai acasa ca se duce vara si nu am baut berea aia ! ( pe care a promis hadul ca o da )
kannaaa
Ape limpezi !
Sceletium tortuosum is a succulent groundcover which produces showy white flowers with threadlike petals. Its fermented roots and leaves were chewed by the Hotentot tribe of S. Africa as a vision-inducing entheogen and inebriant. The plant contains mesembrine, though the pharmacology of kanna is not fully understood.
Sceletium tortuosum is a succulent groundcover which produces showy white flowers with threadlike petals. Its fermented roots and leaves were chewed by the Hotentot tribe of S. Africa as a vision-inducing entheogen and inebriant. The plant contains mesembrine, though the pharmacology of kanna is not fully understood.
Radu_B wrote:Buna venit in Romania!
Zi-ne de acvariu ...asa-i ca esti ocupat cu el chiar in momentul asta?
Nu cred ca are timp de noi acuma. E ocupat cu raportul de activitate catre "sefa".
Ce-a facut, cum a facut, la ce ora s-a culcat, ce a mincat (si baut), cum arata nemtoaicele, etc ....
Am dormit aproape 17 ore, neintors Acum invat sa ma reobisnuiesc cu greul: birou, frecat menta, aer conditionat, cafeluta. Si n-as putea spune ca mi-e dor de bocancii cu bot de otel, nici de hainele de lucru. Cred ca ma descurc si imbracat lejer, de vara
Vremea in schimb.. o regret. Acolo au fost 21 de grade, in cea mai calduroasa zi, aici ma frige pe gat cand respir
Acvariul (spre surprinderea mea) e ok. Fara decese, pestii au mai crescut (in special ocelaris-ul fekete si Dory). Si asta in conditiile in care n-au mai vazut de mult hrana congelata, au fost hraniti cu fulgi de la Ocean Nutrition (spirulina, garlic, proteine)
Geamurile sunt cam murdare, dar nu grav, o pompa de valuri s-a umplut de coralina, pe nisip am niste pete de alge verzi. In sump, skimmerul e degeaba si cred ca-l voi desfiinta (a scos un deget de mizerie in 2 luni..), refugium-ul a dat pe afara de alge - si n-am reusit ieri sa-mi dau seama de ce sunt albe la suprafata, au putrezit sau au facut un soi de radacini?
Intrebare - daca renunt la skimmer, ce alta varianta am pentru oxigenarea apei?
Ma bucur ca acvariul ti-a supravietuit ok.
In primul rand, Batman zice biatches.
De skimmer, eu zic sa-l tii. Desi nu e mult in cupa, vei gasi stratul gros de namol pe gatul skimmerului. Alternativa la oxigenare: Sochting Oxidator.
Algele expuse la aer in sump se albesc din cauza sarii si a calciului din apa.
Nu-i asa ca e fain sa poti gandi si vara? Asta am apreciat si eu in Anglia, lipsa temperaturilor care topesc creierii. Si lipsa mucilor, aerul ala imputit de Capitala ii aduce intotdeauna inapoi.