baibaiatule, io stau in zona selecta, Colentina City La 2 blocuri de mine e stadionul de Liga 1 JUVENTUS (Juventus Colentina, dar sa nu ne cramponam de amanunte)
dan.pavelescu wrote:baibaiatule, io stau in zona selecta, Colentina City La 2 blocuri de mine e stadionul de Liga 1 JUVENTUS (Juventus Colentina, dar sa nu ne cramponam de amanunte)
Cu umilinta imi cer scuze pentru confuzie. In ignoranta mea provinciala, nu am stiut ca selecta zona Colentina este o parte din Bucuresti!
Asadar, Sherlock Holmes de ... Colentina
Eu locuiesc la periferia Birladului dar pe terenul comunei Perieni. Asadar, am buletin de Perieni (unde esti? ... buletin de ... Periesti?!)
platesc apa-si-gunoiu' la Birlad, apa primesc de la reteaua locala, lumina si gaz am la o adresa fictiva, definita ca "loc de consum' si
care nu exista ca adresa sau cod postal ... Deci, cred ca intelegi ca iti inteleg frustrarea!
This message was edited 1 time. Last update was at 31/07/2017 22:11:16
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
dan.pavelescu wrote:era o gluma amara si obosita, n-o lua ca pe o frustrare.. am muncit pana acum o ora, am zis ca.. plm, nu mai conteaza
Glumeam si eu ... sau faceam haz de necaz, nici eu nu mai stiu!
Da la's ca vii tu acasa, si faci o gradina nano sau un paludarium de rasuna toata Colentina!
Mestere azi am mincat slanina de mangalita, cas proaspat cu piine coapta pe vatra si rosii aurora. Totul ok exceptind traficul auto. Cred ca m am obisnuit cu aia de acolo. Aici in rominica mi se pare extrem de agresiv . Desi am ca sofer cam 300 mii kilometri m am simtit ca un incepator. In Cluj am oprit la o trecere de pietoni ca statea unu pe trotuar si nu l lasa nimeni sa treac? strada. Am oprit si din spate mi am luat claxoane de la o duba. Apoi gagiu m a depasit si a început sa ma Sicaneze. M am socat.... Si o gramada de faze de astea de care ma dezobisnuisem.. In rest e fain acasa.
This message was edited 2 times. Last update was at 05/08/2017 20:04:50
Gabi C wrote:Mestere azi am mincat slanina de mangalita, cas proaspat cu piine coapta pe vatra si rosii aurora. Totul ok exceptind traficul auto. Cred ca m am obisnuit cu aia de acolo. Aici in rominica mi se pare extrem de agresiv . Desi am ca sofer cam 300 mii kilometri m am simtit ca un incepator. In Cluj am oprit la o trecere de pietoni ca statea unu pe trotuar si nu l lasa nimeni sa treac? strada. Am oprit si din spate mi am luat claxoane de la o duba. Apoi gagiu m a depasit si a început sa ma Sicaneze. M am socat.... Si o gramada de faze de astea de care ma dezobisnuisem.. In rest e fain acasa.
.. si tie!
Cit despre sicanele din trafic, toti avem acest fel de experiente. Ieri am fost in Iasi si, cind am plecat, inainte de un semafor, m-am incadrat pe banda de mers inainte perfect regulamentar. Stiu sigur ca nu am incomodat pe nimeni pentru ca am sistem de avertizare la schimbarea benzii. Se face galben si ma opresc. Din spate aud claxoane! Era unu' care venea cu peste 80 la ora, sa forteze semaforul. S-a oprit la doua degete de mine. Dar ce a urmat a fost interesant : a coborit din masina, a venit in dreptul meu si mi-a facut o poza cu telefonul, bolborosind ceva (nu stiu ce, ca nu am coborit geamul). Apoi s-a dus inapoi in masina si a inceput sa claxoneze iar, desi semaforul era inca pe rosu.
Insa cred ca clisa, putin perpelita si frecata cu usturoi pe pita prajita ... compenseaza orice sicana din trafic!
Si ... ce pui la cale? Parca am vazut/auzit niste chestii ...
Silviu, in primul rand, pun la cale sa am program de la 8 la 15. Si sa stau ca un parazit la birou. Si sa am sambata si duminica libere. Si sa zmotocesc matzetul Cu restul.. noi sa fim sanatosi
Gabita, ne vedem si noi sau esti pe picior de plecare? O punem de-o fecioreasca in Bucuresti?
koala wrote:Bah, eu am o regula simpla... daca prostul se da jos din masina, il bat. Punct. Plm, nu stau sa caut explicatii savante. Nu ma intereseaza.
Asta m-a uns la inima. Mestere Batman mai stau doar citeva zile si mai am ina de vazut neamuri... . Mi-ar fi placut la maxim sa ne vedem. Nu au vrut bulangii astia sa-mi dea mai mult concediu. Am baut ieri pinot gri si sauvignon de purcari. Vai de steaua mea. Nu am baut in viata mea ceva mai bun. M-am facut praf. Dar nu-mi pare rau.
Ieri am fost cu un coleg la o lucrare in Bad Bleiberg, la vreo 100 si ceva de km distanta. Stiam ca pe autostrada va fi stau, ca se duce lumea buluc catre lac, asa ca am luat-o pe drumul secundar.
Ghinion, la un moment dat se circula pe un fir, ca se lucra la un pod. Semaforul portabil era infernal, dadea verde la maxim 3 masini apoi se punea pe rosu.
Plm, 1 km = o ora. Dar toata lumea astepta rabdatoare, fara claxoane, fara mame, fara injuraturi. Singurul care a fortat intrarea a fost un individ cu o dubita alba, cu numere de Spittal. Si nu prea am dubii referitoare la nationalitatea lui minoritara, datorita manelelor care se auzeau din masina. Oricum a supt-o, ca n-a putut trece In momentul ala as fi aplicat bucuros metoda Koala, mi-am dorit din tot sufletul sa stau cu genunchiul pe gatul individului..