[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mai este loc pentru inca un incepator?  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
anedelcu
Member

IP:

ma numesc ana, 33 ani, sunt din Bucuresti, casatorita, 2 copii mici.
desi am detinut un acvariu cu f multi ani in urma momentan nu sunt nici macar incepator; urmeaza sa ma documentez bine ceva vreme, sa achizitionez una alta apoi sa va solicit ajutorul pentru un inceput cat mai bun.

o prima intrebare: ma gandesc unde voi amplasa viitorul acvariu -exista compatibilitate intre un copil de 2 ani si un acvariu la care poate ajunge?
oase
Junior member
[Avatar]

IP:

Bun venit.
Sigur ca exista compatibilitate.
Trebuie sa aplici cam aceleasi metode ca si pentru aragaz, fier de calcat, televizor etc.
Bineinteles ca nu-i usor, dar oare tu n-ai spart nimic la varsta lui ?
Lasand gluma la o parte, sigur vei gasi un mijloc sa-l asezi astfel incat sa nu poata introduce tot felul de chestii interesante inauntru, si sa nu poata trage de el.
Documenteaza-te bine si fa-ti curaj sa incepi. Oricum vei gresi la inceput, toti am facut-o. Daca vei descoperi ca-ti place cu adevarat vei merge mai departe. Bafta multa si nu ezita sa intrebi. E gratis...
[ICQ]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Bun venit!

- inainte sa cumperi ceva, intreaba si aici... poate sfaturile primite te vor ajuta in decizia de cumparare.
- arunca-ti un ochi pe forum si vezi cam ce fel de pesti te atrag... ce ti-ar place, ce crezi ca vi s-ar potrivi.
- dincolo de placerea privitului exista si partea de intretinere... gandeste-te daca vrei (daca poti) sa rupi cateva ore/saptamanal pentru asta.
-

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

bine ai venit! Si eu am un copil tot de 2 ani, mai exact de 2 ani si 3 luni. Am acvariul pus in camera lui( ei, pt ca e fetita). Cateodata are tendinta sa ma imite si sa "pescuiasca in acvariu. Dar tot ce o poate ispiti gen mancare etc, sunt puse in asa fel incat sa nu aiba acces la ele. In rest nu am probleme cu umiditatea sau mirosul, desi acvariul meu e fara capac. Pana la urma tu iti cunosti cel mai bine copilul si este chestie de educatie si dinamism

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
anedelcu
Member

IP:

va multumesc ptr intampinare!

da, sunt convinsa ca putem avea si copii si acvarii cu pesti cu putina grija, atentie si rabdare pentru a explica totul va fi bine. Trebuie totusi sa fac o alegere inspirata in privinta locului acvariului.

Koala - citesc de ceva vreme vrute si nevrute si din ce citesc imi pare mai frumos dar si mai complex domeniul si mai dificit. de intrebat...nu imi spuneti a doua oara..ca incep sa torn intrebi (probabil prostesti multe) pe banda rulanta
cum spuneam..am avut cu ani in urma un acvariu. pana sa gasesc forumul as fi spus cu pesti fericiti pentru au trait mult. dupa ce v-am gasit realizez cat au fost de chinuiti. asa ca mi-am pierdut putin din curajul de a incepe. daca totusi indraznesc o voi face cu un acvariu micut (lipsa de spatiu) cu pesti si plante f f usor de intretinut. asta pana mai invat. in viitor (poate chiar peste 2 ani) un proiect mare si indraznetz..dar e alta poveste.

Scorpionul - sa iti traiasca fetita. si fetitza mea tot 2 ani si 3 luni face peste cateva zile. si baietel de 4 luni.

voi discuta si cu Sefu pentru sponsorizare insa nu vor fi probleme...cand copilul va cere tati, vreu pestisori sigur vom avea.
MishuM
Member
[Avatar]

IP:

apropos de copii, am un nepotel in varsta de 2 ani si 5 luni si pot spune ca nu am probleme cu el in ceea ce priveste acvariul. Pentru restul, colegii mei au spus ce era de spus, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti urez bun venit si mult succes.

Non scholae, sed vitae discimus

Forum Index » Despre noi
Go to: