Imediat ce apistogramele si-au gasit alta casa (pentru ca imi ciuguleau dorsigerele) perechea abia intemeiata de Laetacara Dorsigea s-a pus pe treaba. Prin urmare ... azi au depus, este prima depunere deci nu o sa vad mare lucru in materie de juniori.
This message was edited 2 times. Last update was at 29/12/2011 00:50:11
ok, din pacate primul rand de pui sa dus ... am vazut multe codite, ca o mocheta miscatoare, din pacate dupa vreo patru mutari prin acvariu au reusit neexperimentati parinti sa ii duca in apropierea sorbului de la filtrului, asta se inampla seara, dimineata puiuti nu mai erau, nu stiu exact ce au patit
dar se pare ca dumnealor persevereaza, dupa cum urmeaza:
sotia
sotul
curatenia, sotia sugereaza rearanjarea mobilei
la o bere cu preteni sau acasa cu soata la orizontala ... hmm ... nu e prea grea decizia tinand cont de cat de bine arata doamna
Salut xr1140. Ma gandeam sa iti zic "bine ai venit", dar cred ca nu-si mai are rostul, ai deja vreo 2 ani pe forum. O sa te rog sa-ti deschizi un jurnal in alta parte, stii tu, aici doar ne prezentam si atat, ne-ar f si noua si tie mai usor .
narcis wrote:Salut xr1140. Ma gandeam sa iti zic "bine ai venit", dar cred ca nu-si mai are rostul, ai deja vreo 2 ani pe forum. O sa te rog sa-ti deschizi un jurnal in alta parte, stii tu, aici doar ne prezentam si atat, ne-ar f si noua si tie mai usor .
Sau ar fi o idee buna sa roage un administrator sa mute topicul la aquascaping sa isi continue jurnalul acolo.
In rest am urmarit evolutia acvariului in aceste 2 pagini,foarte frumos,un colt de natura.Nu am decat sa te felicit .
Deoarece posturile din topic nu pot fi mutate separat intr-un topic nou, ci doar intregul topic si deoarece topicul acesta este unul de prezentare, asa dupa cum a fost el creat, va ramane aici in forma actuala.
Tot ce poti face tu, este sa deschizi un topic nou la colt (lucru pe care oricum vroiam sa ti-l recomand avand in vedere caracterul prezentului topic) unde sa reiei daca vrei cateva poze de aici si unde sa-ti prezinti acvariul de la incepututri. Imi pare rau pentru voi, dar cam asta se intampla atunci cand nu sunt respectate cateva reguli simple.
"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
La asta ma refeream si eu, mutat tot topicul in sectiunea unde isi are locul si o sa refac un topic nou la prezentare (in care ma prezint eu), pana la urma topicul asta de prezentare este al acvariului