"filme cu adulti" setate gresit...iti piere si chefu^ domnule
p.s. scurt dom*le, prea scurt nenea, mai VREEEM!!! :18:
Foarte frumosi si sanatosi ..si iubareti*(asta ca sa nu se termine tot in "osi".. )!!! Sa va traiasca!
This message was edited 1 time. Last update was at 19/11/2011 00:13:46
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."
delfinii aia par asa timizi si sensibili de nici nu-ti vine sa crezi ca sunt in stare sa se'mpuieze dar dupa zicala mutu' f*** pamantu', vedem ca animalu' n-are nici o greata
Oameni buni! Va aduc la cunostiinta faptul ca ma simt mandru ca sunt roman. Si nu zic asta, fara vreun scop.
Am participat si eu la AGA Aquascaping Contest 2011. Adevarul e ca nu am avut pretentii ca as fi vreun aquascaper, sau ca bazinul meu ar fi unul dintre cele mai cele.
Chiar daca nu am luat vreun premiu, mai ales ca sunt destul de "verde" in lumea acvaristica, ma pot mandri ca sunt si eu listat acolo (#41) -> http://showcase.aquatic-gardeners.org/2011/index1.html.
Dar, cel mai important lucru, si aici vroiam sa ajung, sunt pe tabela aia langa un bun prieten si un om talentat - Pomi. Un om a carui munca, a fost rasplatita cu Locul 1 la aceasta sectiune! http://showcase.aquatic-gardeners.org/2011/show37.html Un bazin fabulos, care va spun sincer ca m-a inspirat atunci cand mi-am facut propiul bazin.
Si, inca odata, vreau pe aceasta cale sa il felicit pe Pomi pentru locul 1 la AGA Aquascaping Contest 2011 - Sectiunea Biotop, cu al lui bazin fabulos -> Acvariu Malawi - 700 litri
Asa este cum zice Pomi. Eu am dat #41 ca sa stiti cand scrolati la ce numar sa va uitati. Si apoi, cand dati cu ochii mai la dreapta, sa vedeti acvariul cu numarul UNU si sa ziceti si voi: Felicitari Pomi!
This message was edited 1 time. Last update was at 21/11/2011 22:52:02
Arunc un mic update. Tin sa precizez ca mai toti acvaristii isi arata bazinele cochete, aranjate etc.
Asta e o filmare care este facuta exact inainte de schimbul si curatenia spatamanala. Asa arata cel mai rau bazinul si am tinut sa impartasesc si cu voi asta.
Mersi Pyu pentru vorbele frumoae.
Apoi, delfinii, cel mai mare masoara cam 18-19cm si are in jur de 2 ani. Mai e o femela la 10cm si 1an si ceva.
Si asa-zisii pui (erau pui la 4cm cand i-am luat si cateva luni). Acum puii au sub un an. Din care masculii s-au facut mai mari decat femela de mai sus, in jur de 11-12cm. Si o femela din pui inca mica de vreo 7-8cm.
This message was edited 1 time. Last update was at 19/12/2011 20:17:56
Da, domle, sunt centimetri nu... centilitri. Da de ce mai intrebi, ca doar i-ai vazut ieri Daca nu stiati, distinsul domn Pesticu si cu Pomi (premiantul de anul acesta de la AGA ) mi-au calcat pragul. A fost o intalnire acvaristica frumoasa in care am depanat povesti cu specific sau nu.
Pana si Domnul Crys a aterizat din Italia, si a ajuns la intalnirea respectiva Si totodata, Pomi a testat noul aparat DSLR, adus de Mos Craciun, pe bazinul meu. Pozele, urmeaza sa le pun in catva timp. Pana atunci va prezint un filmultet, Full HD frate, tot cu aparatul in cauza. Enjoy!
This message was edited 3 times. Last update was at 20/12/2011 00:37:25
Da, se putea filma si mai bine. Nisipul ar fi fost dragut sa nu fie asa alb, de la lumina, dar ce sa facem. Daca pui lumina sa fie nisipul bej, nu mai se vad pestii cum trebuie.
Eu unul sunt incantat cel mai mult cand ii vad la pranz, in pauza de 2 ore de lumina a neoanelor. La lumina naturala arata fantastic, si decorul si pestii.
This message was edited 1 time. Last update was at 20/12/2011 02:00:04
Cu toate ca:
1) nu prea reactionez la acvarii de acest gen - nu stiu de ce - imi plac plantele mai mult
2) trecem peste focusul care cateodata prinde background-ul clar in loc de pestele din prim plan
3) cand e atat de multa miscare acolo si pentru prezentare, ar fi ideal daca miscarea camerei ar fi mai lenta un pic
felicitari, ai niste pesti superbi si super curat acvariul.
felicitari ptr acvariu, este super , imi place ochilor , filmarea este buna,aparat bun si un maestru nenea @pomi, a reusit sa prinda si un mic star care se baga in seama undeva la mijlocul acvariului un Labidochromis Caeruleus yellow.
of topic,sper ca in ianuarie dau si eu drumul la proiectul inceput,am finalizat simbata standul, mi-ar prinde bine ajutorul vostru