Da, am si Borleyi. Acest bazin a devenit un Malawi mix, preponderent cu mbuna, dar pentru a creste latura exotica am adaugat si cate o familie de Borleyi, Aulonocara si Protomelas.
Numai bine.
calin_gherman wrote:Un singur sfat: nu fa astfel de decoruri (niste stanci care ies ici colo din apa ) lipite cu silicon de sticla bazinului, indiferent ca e vorba de lipire de fundul acvariului sau de laterale. Apa le va impinge cu o asa forta catre in sus, incat te vei trezi cu ele in neoane. Iti spune un Stan patitul care si-a facut astfel de stanci, le-a lipit beton cu silicon, uscare, tot tacamul, pentru ca, dupa cateva luni, cu-n zgomot de cutremur sa ma trezesc cu ele fix in neoane...noroc ca n-am electrocutat pestii prin spargerea instalatiei electrice.
Daca vrei astfel de decor, exista bucati, facute din fibra, ca toate decorurile de firma.
Mai completez aici ca te simt neincrezator....polistirenul disloca un volum mare de apa...acea apa actioneaza asupra "stancii". Crede-ma, nu ai cum s-o faci suficient de grea incat sa nu pluteasca. Ale mele, aveau peste 12 kg bucata, ca mai bine puneam bolovani in bazin, si tot le-a ridicat. Mai mult intr-una aveam bagate doua pietre rotunde ca sa le ingreunez. Cel mai bine ar fi sa le faci din fibra de sticla.
DA-i cu acetona/diluant pe polistiren si polistirenul se va topi, si o sa-ti ramana doar cimentul
Update! Pestanii o duc grozav de bine. Mi-au mai aparut si ceva noutati: aulonocara baenschi, copadichromis borleyi si protomelas namalenje.
Eu insa, m-am lenevit, am lasat-o mai moale cu updateurile, in parte pentru a nu plictisi, si apoi din motive de lipsa de timp
This message was edited 1 time. Last update was at 09/02/2012 19:47:37
:18: Cu asa barbat in casa, parca si eu m as "perversiona"(termen protejat de copyright ) oleaca! Superb atat ritualul in sine dar si mai tare, "barbatelul cu capu mare" m a dat pe spate. E viguros si tare aratos.
Un ritual asa de "nedisturbat" ca acesta nu prea mi a fost dat sa vad la mine. Nimeni n a avut tupeul sa i deranjeze pe "perversi". A facut ordine tipu pe acolo..
Felicitari ! Veti fi "bunici de delfinasi" ! ..iar noi, "strabunici"
Multumim ca ai impartasit momentul cu noi!
PS. Iar coloana sonora..bestiala te duce cu gandul la prostioare nevinovate
This message was edited 3 times. Last update was at 14/03/2012 16:31:21
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."
I am saluta si noi pe ei daca ne ai lasa sa vedem pelicula "Acest videoclip este privat "ne zice nenea de la YT.
Inseamna ca iar e cu prostii
Da..pana am scris eu , s a reglat problema.
Deci..Multumim Bob ! Ne delectam acum
This message was edited 1 time. Last update was at 19/03/2012 02:11:14
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."