[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
am multi pesti in 200L.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
viviparu'
Senior member

IP:

Fiind la inceput de drum ti-as recomanda sa pastrezi viviparii, xipho si guppy plus sanitarii. Si mie imi plac foarte mult scalarii, sunt niste pesti mai mult decat gratiosi dar au cerinte mult mai stricte decat viviparii. Oricum te-ai hotari mai rareste din pestii de acolo.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

beauty wrote:mai baieti . am pus la subject mai sus ce dimensiuni sunt.... mai scriu:masuratoare corecta:90/60/40. deci cam 200l.
Nu ne-am uitat la post subject !

O pereche de scalari si ar fi un acvariu "corect" !

Poze: smilie ... Poze cu plante
Romi
Senior member
[Avatar]

IP:

beauty wrote:mai baieti . am pus la subject mai sus ce dimensiuni sunt.... mai scriu:masuratoare corecta:90/60/40. deci cam 200l.
teddy2k
Senior member
[Avatar]

IP:

viviparu'"]Fiind la inceput de drum ti-as recomanda sa pastrezi viviparii, xipho si guppy plus sanitarii. Si mie imi plac foarte mult scalarii, sunt niste pesti mai mult decat gratiosi dar au cerinte mult mai stricte decat viviparii. Oricum te-ai hotari mai rareste din pestii de acolo.[/quote:733a9a9b80 wrote:

Eu as zice sa nu pastrezi guppy, se inmultesc prea repede, si o sa ai un acvariu aglomerat. Asta daca nu vrei sa-ti umplii casa cu acvarii in care sa cresti guppy. Sau sa te rogi de unul si de altul :nu8 vrei nishte guppy?
p.s Asta patesc eu acum, si nu vrea nimeni sa-i ia.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

teddy2k wrote:
Eu as zice sa nu pastrezi guppy, se inmultesc prea repede, si o sa ai un acvariu aglomerat. Asta daca nu vrei sa-ti umplii casa cu acvarii in care sa cresti guppy. Sau sa te rogi de unul si de altul :nu8 vrei nishte guppy?
p.s Asta patesc eu acum, si nu vrea nimeni sa-i ia.

Si eu as zice cam la fel. E drept ca nu vor supravietui toti puii, dar oricum se inmultesc foarte mult si foarte repede. Si apoi e pacat de un bazin asa de mare. Daca il plantezi bine si pastrezi doar o pereche de scalari si 2-3 ancistrusi va arata superb.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: