Message |
|
toata stima pentru tine, dar asta este realitatea. ar trebui scoasa rubrica vanzari, de pe forum sa vedem catzi mai raman.
|
 |
|
va multumesc pentru gazduire, rog sa mi se stearga topicul inclusiv contul.
|
 |
|
mariuspopa69 wrote:deja dupa trei saptamani unele plante trebuiesc tunse, nu inteleg de ce nu o ia din loc si parvula. gresec undeva? parametrii apei sunt: no3=15, gh=7,ph=6,2. poate ma ajuta cineva. mentionez ca parvula are o saptamana de cand e plantata, dar aceiasi chestie am avut o si acum 6 luni cand am incercat sa fac gazon cu parvula, foarte greu mi a crescut.
chiar nimeni nu mi spune secretul parvulei?
|
 |
|
deja dupa trei saptamani unele plante trebuiesc tunse, nu inteleg de ce nu o ia din loc si parvula. gresec undeva? parametrii apei sunt: no3=15, gh=7,ph=6,2. poate ma ajuta cineva. mentionez ca parvula are o saptamana de cand e plantata, dar aceiasi chestie am avut o si acum 6 luni cand am incercat sa fac gazon cu parvula, foarte greu mi a crescut.
|
 |
|
realmode wrote:
Lucian wrote:Daca pentru furtun de 16/22 ai racorduri de 3/4" si pentru furtun de 12/16 ai racorduri de 1/2" pierderea de debit este mica (pierderea echivalenta a 3 coturi puse pe traseu).
Multumesc. Am 12/16 deci imi trebuiesc racorduri de 1/2"
In interior ce contine acel filtru?
pai nu ti am scris mai sus ca am un burete(e cat filtrul si are o gaura pe mijloc, exact cat sa se amestece co2 perfect) , altzii baga plasa din aia de dush, bile din plastic... bagi ce vrei.
|
 |
|
eu am un burete de la un filtru in el si nu reduce niciun pic.
|
 |
|
asa arata al meu, doar ca trebuie sa bagi ceva in el si sa inversezi turul cu returul. foarte simplu
|
 |
|
reactor extern din filtru de apa e ok! gasesti la 25 lei si cumperi stuturi, incusiv pt furtunul de la co2. in 10 min functioneaza perfect
|
 |
|
am sa incerc, multumesc
|
 |
|
voi reveni cu mai multe foto peste doua saptamani. multumesc
|
 |
|
am incercat sa pun mai multe , dar asta a fost singura care a fost acceptata, exact cand voiam sa renunt. nu stiu de ce , toate sunt la aceiasi dimensiune..., voi incerca
|
 |
|
denes wrote:Foarte frumos imi place mult.
Cum ii zice la planta aceea ce iarba ? Cea care ii mai stufoasa si cu verdele ala aprins.
blyxa
|
 |
|
Salutare, va prezint acvariul meu inceput acum doua saptamani. Acvariu 70x35x40, substrat tropica plant growth substrate, volcanit, capac prevazut cu trei tuburi giesemann 24w, filtru extern eheim 2213, instalatie Co2. Astept parerile voastre
|
 |
|