[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: energy fish
Forum Index » Profile for energy fish » Messages posted by energy fish
salut.sc pt corectare dar nu este ancistrus.este plecostomus.
cam neserios man.ti-am dat 2 pm-uri cand inca nu dadusei nimic din donatie si nu mi-ai raspuns.mi se pare cam nepotrivit.macar imi puteai raspunde cu orice.
schimb 2 perechi de ancistrusi clasici pe un filtru eheim pickup 45/60 sau pesti de talie mica
schimb pereche ancistrusi maturi 7-8 cm pe moly galbeni sau velifera.
Ma numesc Cosmin am 25 de ani si sunt din Bucuresti.acvaristica este o pasiune pe care o am inca de la 14 ani dar dar cu o pauza intre 21 si 24 de ani timp in care m-am si casatorit iar de ceva timp mi-am facut un nou acvariu de 120L cu mai multi pesti dar placerea mea cea mai mare sunt viviparii.Am inmulti tot ce se numeste vivipar si majoritatea oviparilor in tot acest timp de la 14 la 21 de ani.Majoritatea au ajuns mult mai sus ...discusi, ciclide etc.dar eu am simtit ca trebuie sa cresc ceea ce imi place si cred ca si voi o gasiti la fel.sper sa fiu primit cum se cuvine.toate bune.
Imi cer scz pt poza.este facuta cu tel mobil.
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati urmatoarele reguli (extras din regulamentul ariei Vanzari):

- Nu abuzati de aceasta sectiune (contributia unui user la forum nu trebuie sa se rezume preponderent la activitatea pe aceasta sectiune).

- Userii trebuie sa aiba completata rubrica Location din profil. In cazul nerespectarii acestei cerinte, postarile le vor fi sterse.

- Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse.

ADMINISTRATIA

Forum Index » Profile for energy fish » Messages posted by energy fish
Go to: