[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ugarit5
Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Oricum deocamdata nu ai nevoie fiindca este vara.
De aerator nu ai nevoie;valurirea apei cauzata de filtru este suficienta
Citeste topicul meu similar:http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/47390.page
2.Deoarece marimea acvariului este ok,poti adauga acel betta impreuna cu vreo 5-6 neoni si 2-3 sanitari Corydoras
3.Nu pune plante artificiale! Plantele naturale easy (usor de crescut sunt mult mai bune!
Salut!
Buna alegere cu marimea acvariului!
1.Ai avea nevoie de iluminat (de preferat cu un neon de 18W),filtru (sera fil 120 este foarte bun),substrat (pietris de 2 mm) etc.
La hranirea pestilor cum este recomandat:sa presar granulele de mancare de pesti (sera vipagran) la suprafata apei,sa introduc hranulele in apa si apoi sa le las libere sau sa maruntesc intre degete granulele astfel incat sa formeze bucatele foarte mici (guppy nu au gurita destul de mare sa ingereze o granula intreaga)?
Pfff... 10L este groaznic de putin pt 2 carasi
Minimul este de 50 L pt un exemplar!
Fa un alt bazin si posteaza-l pe forum pentru a te indruma pas cu pas
Salut iti prezinti acvariul?
Eu am taiat doar varfurile (pentru a stimula cresterea).
Elimina pompa de aer (daca este de aia care face bule):elimina co2 necesar plantelor
Lumina mi se pare foarte slaba (de exemplu,eu la acvariul meu de 54l am un neon de 18W si se considera lumina slaba)
Fertilizezi sau ai un substrat nutritiv?
Buna
Si eu am startat un acvariu recent,cu o planta Vallisneria
Si in acvariul planta mea a inceput sa devina maronie
Banuiesc ca este o adaptare a plantei in noul acvariu
Si o poza:
Mentionez ca am adaugat in substrat (langa radacinile plantelor vallisneria si egeria) niste bile jbl
Este vreo carenta?
Am si eu o problema:frunzele plantei Anubias:frunzele se fac maro la varf,apoi maroneala avanseaza,lasand in urma o structura ca o plasa albicioasa-maronie
Ce se intampla?
Voiam sa fiu sigur man
Eu zic ca ar fi frumos niste fire de Egeria densa si cativa guppy
De asemenea,este bine ca planta Anubias sa stea in curentul de apa (fiind miscat putin de curent) si cu rizomul un pic deasupra busteanului (nefiind bine fixat de lemn)?
De asemenea am adaugat niste melci Melanoides tuberculata,vizibili pe substrat (desi nu sunt sigur cati sunt vii)
Este in regula ca filtrul sa stea oprit 15 minute pe durata schimbului de apa?
Si o poza cu plantele tunse si un schimb de apa de 8 litri :

Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Go to: