[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Sau:

image

Foarte naspa acvariul ala, jalnic!

Nu stiu cum gasesti tu toate minunile si cum reusesti sa faci toate nefacutele, dar ia aminte: calea batatorita e cea mai buna.
S-a tavalit Raduleasca prin faina? Poze!!
Nu mai vorbesc cu voi, sunteti urati si grasi
Dic' la el..
Mi-e rusine sa zic ce am invatat in ungureste, uratule!
la Mugurel ai incercat?
plm, mie mi se evapora ~1 litru de apa pe zi, iar pe pompa scrie ca baga 10 litri/minut

pai sa tot tina
Eu stiu, ca am avut multi colegi unguri in Austria, dar mi-e rusine
image
Si mie mi-au facut capul calendar, ca maxim jumatate de ora pe zi, ca altfel nu-mi pot da garantie, etc.

mosule
M-am prins intr-un final
Lasa asa, ca e mai bine sa fie incepator cu planuri marete, decat sa se multumeasca cu un caras intr-un bol de 2 litri.
Eu vorbeam din punctul meu de vedere, pentru ca de meserie sunt puturos, iar la discusi trebuie multa mentenanta
E chiar meseriasa asta recomandata de mos Koala.
Si nici nu e atat de zgomotoasa cat se spune, scoate un bazait, dar nu atat de periculos.
In plus, e mult mai puternica decat cea originala de la sistemul ato actual, care se chinuie sa urce apa la 1,70m

La cat costa, cred ca imi iau 3-4 sa am prin casa de rezerva, sa ma impiedic de ele
Stiam ca m-am pierdut pe traseu.. Eu de bazinul asta vorbeam!
Mersi de lamuriri
Eu personal n-as mai tine discusi, e prea multa bataie de cap cu ei, dar trebuie sa recunosc ca sunt frumosi.

Raman la parerea ca un banc de 50-100 de neoni sau alta speci de pesti mici si de card ar fi dat mai bine
Pe mine m-ai pierdut. Ieri-alaltaieri aveai scalari koi si o droaie de neoni, acum vad discusi
koala wrote:Am gasit: http://www.motorhome.ro/pompe-apa.html

Aia, prima de sus (albastra - Pompa apa submersibila 12V Elegant) este pompa pe care o folosesc la cele 2 sisteme ATO ale mele... una merge din 2012, deci e fiabila.

Uite boss, ca sa vezi ca sunt un copchil ascultator

image
A cui e ziua, bem?

La multi ani!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: