| Message |
|
|
|
Si cat se pune, sa zicem la 50 litri, ca sa cresc kh cu 1 ppm? Se adauga o data si gata, sau la fiecare schimb de apa, sau zilnic, cum se procedeaza?
|
 |
|
|
|
+i
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Si totusi, nu prea sunt sigur care e legatura dintre izolarea clemelor de la 220 cu arsul ledurilor 
|
 |
|
|
Suna-l pe electrician si vezi daca trebuie
|
 |
|
|
|
Multumesc domnilor.
Cu prima ocazie cand ajung la Maxi Pet iau prafurile. Din pacate pe site nu au, ca as fi comandat chiar acum.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Are si fainoshag? La salariu ma abonez si eu la o bucata 
|
 |
|
|
|
Interesant.. se gaseste si prin Romania, sau doar "afara"?
|
 |
|
|
Faci si un pret frumos pentru controller, impachetat corespunzator intr-o carcasa corespunzatoare?
|
 |
|
|
|
Inca o data va multumesc!
|
 |
|
|
|
Multumesc!
Merge ridicat cu solutiile de la tetra/sera/jbl, cele de gen KH + ?
|
 |
|
|
Nimeni? Nea Dragos? Mos Koala? E bine, nu e bine? Haideti, ca mi-am dat silinta, atata miscare n-am mai facut din clasa a 8-a, de la ora de sport 
|
 |
|
|
Rezultat BAC 2012:
KH 6
CA 490
PO4 0,03
NO3 2
Mg 1380
La Sr am renuntat dupa ce am citit prospectul
No, probleme? Ce teste sa mai cumpar? (PH si NO2 sunt planificate deja)
|
 |
|
|
|
Multumesc nene Dragos. Un test mai precis de Kh imi puteti recomanda? Cu ce prafuri il pot ridica?
|
 |
|
|
Cred ca am gripa, sau asa ceva, pentru ca m-a apucat un exces de harnicie
Ma bulverseaza testul KH de la JBL, e normal sa am Kh=6??
|
 |
|
|
Eu tac, ca iar ma roade invidia 
|
 |
|
|
Nu e motan, e o domnisorica
Nu dau capacul jos, ca am prins matza cu demoazela-n gura, doar 2 secunde i-au trebuit s-o inhate si sa fuga cu ea 
|
 |
|
|
Fa-mi si mie un serviciu, cand mai vorbesti cu proprietarul intreaba-l daca vinde aricii si cu cat.
Stiu ca ai lasat numarul lui de telefon, dar sunt timid si mi-e lene
|
 |
|
|
Am ajuns acasa pus pe fapte mari, am crapat in mine, apoi am ajuns la concluzia ca mi-e lene sa montez noua pompa.
In plus, pisica e nervoasa si imi baga ugere in gura, din cauza capacului:

|
 |
|
|