[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ionut, treci pe la mine intr-o seara sa iti iei matrix-ul si iti dau voie sa pescuiesti si niste xenia
Nu vreau sa cada nicaieri

O las in pace pentru ca s-au prins cateva tulpini de Xenia de ea, nu vreau sa le pierd.
ionut_dt wrote:Cei 2 litrii de matrix???? nu vad nimic de ei , la cine au ajuns, nu de alta dar am loc vreo 4 litrii la mine in acvariu

Iti dau eu vreo 4 litri, daca nu te deranjeaza ca s-au spurcat 1 an de zile in apa dulce

Este o macroalga, Fauchea sp

In mod normal trebuia tinuta in refugiu, dar nu detin asa ceva

Am mai avut si Caulerpa, dar la sfaturile colegilor am scapat de ea (au mai ramas cateva cioate pe care nu le pot elimina din diverse motive)
Multumesc, sunteti draguti. Eu nu-l consider frumos ci mediocru
Mi s-a pus piticul sa mai trag 2-3 poze, desi n-am nimic nou de aratat.
In afara de gazonul verde din coltul acvariului (gazon care e mai mic pe zi ce trece), bazinul nu pare sa aiba probleme.

Sper ca maine-poimaine sa intru in posesia pompei RW-4 si mai scap de o grija

image

image image

image image
O prepar, cu conditia sa-mi recuperez la timp de la Radu tds-metrul si refractometrul
Scuze pentru offtopic, dar..

image
Facem, dar trebuie sa ne grabim, sunt oaspete acasa, duminica ma intorc la jugul occidental
+1 la spusele lui nea Dragos.

Am folosit asa ceva si la acvariul mare, pe sticla de 10mm, cat si la un filtru improvizat, din plexiglass de 6.
In ambele cazuri, conectorii au fost de nota 10.

Se gasesc si la dl. Peti (aqua-life)
t_radu wrote:
Apropo, pina la urma a comandat cineva de pe ali-expres?

Eu. Pana acum am avut noroc, pentru ca am inteles ca nu exista garantii, ca pe e-bay de exemplu.
Si de pe aliexpress si de pe bangood.com vin foarte greu comenzile, trebuie sa ai rabdare de fier
Curios, la mine au aparut cand am renuntat la Kent in favoarea Red Sea.

As baga mana in foc ca schimbarile de orice natura provoaca dezechilibre.

Blue14 wrote:Din cauza asta am si eu fosfati

Ma indoiesc, nu te mai pripi cu afirmatiile, vina pentru ce se intampla in bazinul tau iti apartine.

Nea Dragos, nu am test Hanna Montana, dar mai am un pic de sare Kent. Daca aveti testul, va aduc restul de sare spre teste.
De banii aia ma insuram, sau plecam in Australia sa vad cangurii

edit: nu suntem hiene, il invatam valoarea banului si ii chibzuim bugetul familiei
A tras, a tras.. fa un calcul si posteaza aici suma totala cheltuita cu si fara folos pentru acvaristica
In ziua de azi ti se pare imposibil sa transporti ceva de la Bucuresti la Constanta?? 200 de km amarati, in plus exista si autostrada, doua ore si un pic de mers lejer.
La cate a tras taica-tu cu acvaristica ta.. crezi ca mai conteaza un drum?
Ce de "nimicuri" acolo.. Unii si-ar vinde si soacra pentru ca sa aiba "nimicurile" alea
E bun, dar se colmateaza groaznic de repede.. Si mare grija cand il speli, crevetii au tendinta sa se cuibareasca in el.
Akaiu wrote:Hristos a Inviat!

Astazi am dat o tura pe la niste magazine de acvaristica.

Adevarat a Inviat!

Dar unde esti bre, pe unde-ti umbla inaintasii?
Incearca cu apa chioara si cu buretelul JBL Blanki, e incredibil de eficient:

https://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-products/detail/2452/jbl-blanki

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: