[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alinursul
Forum Index » Profile for Alinursul » Messages posted by Alinursul
initial am crezut ca mi-a fost anulat contul ptr inactivitate[contul fiind facut de cativa ani,dar nu m-am ,,bagat'' in seama pana acum ]
scurta prezentare acvariu de 100 litrii ceva plante,niste sae,ancistrusi,neoni,micro rasbora,s.a.m.d filtru extern home made,uv,neoane 2*39wati t5 865,965 etc...un nou inceput timid
In alta ordine de idei La multi ani va doresc si bine v-am regasit !
foarte frumosi!!!astia sant celebrii salbatici altum???asa mi se pare mie...de unde i-ai cumparat?un pm sa nu fie reclama la vedere...multumesc frumos
la multi ani!
sfatul meu suna cam asa...scos din el tot...sters bine de la filtru obiecte de decor...tot ... ia apa de la un alt acvarist...o sa deciclezi acvariul dar asta este...uv-ul rezolva problema dar...doar apa care trece prin el...dar de algele deja depuse pe obiecte pe geam etc nu scapi
...iluminat prea puternic,daca bate soarele direct in el,mancare prea multa la pesti,suprapopularea acvariului cu pesti...lipsa sae,cae,neritine,creveti,ancistrusi etc...toate duc la un moment dat la acest fenomen
toti acvaristii se confrunta la un moment dat cu algele...ele fiind la fel de tupeiste si greu de combatut indiferent de aspect si culoare

Forum Index » Profile for Alinursul » Messages posted by Alinursul
Go to: