[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gheran
Forum Index » Profile for gheran » Messages posted by gheran
vand o pereche de silver pret 100 ron
poze noi cu puii
mar interesa pe mine cativa daca mai ai
viermisori sunt foarte multi si mici ca niste larve
buna . da au iesit in in jur de 40 acuma incep sa inoate, dar am o problema miau aparut niste viermisor mici pe sticla de la acvariu stie cineva de ce?
buna din nou . am incercat sa reprroduc cumva rasaritul de soare cu un bec economic galben de 75w.
azinoapte pe la 3,30 min femela a fost lasata in pace de mascul si a inceput sa manance icrela , in momentul acela i-am scos pe amandoi din acvariu si am lasat doar icrele . ma poate ajuta cineva cu sfaturi ce ar trebui sa fac in continuare
buna tuturor , am o peceche de carasei auri si in seara asta am observat ca masculul fugareste femela, imedeat am scos din acvariu pesti ceilalti ,iam mutat in altul mai mare , dupa circa 10 min a inceput femela sa lase icrele lovindo masculul .
mersi de sfat am sa scot acum femela si am sa las doar masculul
ma poate ajuta cineva?
buna tuturor. cred ca am o problema cu perechea mea de beta am o femela care asa burta mare are ca abea se plimba prin acvariu, si iam pus separat intrun acvariu mai mic, am ridicat nivelul apei la 15 cm si are 28 de grade apa , masculul a facut cuib si ieri am observat ca femela inprastia icrele prin acvariu dupa care incepea sa le adune cu masculul dar nu sunt sigur daca nu leau mancat ca apoi au stricat cuibul de spuma si acum au un pic de spuma la suprafata apei , masculul se plimba si femela sta ascunsa dupa niste frunze

Forum Index » Profile for gheran » Messages posted by gheran
Go to: