[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: generalu666
Forum Index » Profile for generalu666 » Messages posted by generalu666
Problema s-a rezolvat, totul functioneaza ok. Cred ca a fost vb de condens undeva si nu mai facea contact.

Starterele si droserul erau ok..

Demontat tot, uscat....remontat si rezolvat.

Se poate inchide, multumesc.
Buna dimineata.

De vreo 2 zile nu se mai aprinde lumina la acvariu. Am umblat, curatat, uscat...schimbat ..etc dar nu ii dau de cap.
Acvariu clasic de la Hornbach - Eheim 80 - 80/35 cm - 120 l - 2 neoane.

Stiti pe cineva in Bucuresti care poate repara (contra cost) tipul asta de capac?

Astept cu incredere un PM
S-au dat, se poate inchide.
Multumesc
Pentru cine e interesat, predare personala zona 13 Sept dupa ora 18.00.
O singura tranzactie, toti pestisorii unei singure persoane.
Ma adresez numai formumistilor din Bucuresti.

Molly negru - pui maricei si cativa maturi (6 - 10 cm)
Molly "dalmatian"(o combinatie de negru, argintiu si o tenta de rosu) - indem.

TOTAL - 10-15 buc!

Pestii sunt sanatosi, ii dau din cauza suprapopularii!!!

Primul venit, primul servit.
Multumesc pt intelegere si sper sa fie cineva interesat.

Pentru stabilirea detaliilor - PM

PS - daca persoana interesata are cativa melcisori...ii accept cu placere!
Ai dreptate, acum am vazut
Daca as avea spatiu, as lua acvariul...(
Salut. Nu vreau sa fac reclama, dar am gasit aiurea anuntul asta acum cateva minute.
Poate intereseaza pe cineva..Cand m-am uitat, era valabil!

[/url]http://olx.ro/oferta/donez-acvariu-mare-complet-1-70-m-cu-diferite-specii-ID2bwRt.html?utm_source=newsletter&utm_medium=li2975_mi98895&utm_content=articol&utm_campaign=Pretul+zilei%3A+Gratis%21&utm_term=li2975_mi98895_s1464784[url]

Salut. Nu vreau sa fac reclama, dar am gasit aiurea anuntul asta acum cateva minute.
Poate intereseaza pe cineva..Cand m-am uitat, era valabil!

[/url]http://olx.ro/oferta/donez-acvariu-mare-complet-1-70-m-cu-diferite-specii-ID2bwRt.html?utm_source=newsletter&utm_medium=li2975_mi98895&utm_content=articol&utm_campaign=Pretul+zilei%3A+Gratis%21&utm_term=li2975_mi98895_s1464784[url]

Incerc sa-mi fac putina ordine in ganduri si pana fac rost de piesa gasesc o solutie. Multam pt sugestii.
Super, multam fine
Am gasit si eu, dar sunt cam departe

[urlhttp://www.ebay.co.uk/itm/EHEIM-7444068-AQUABALL-AND-BIOPOWER-OUTPUT-REGULATOR-WITH-DIFFUSOR-AND-JET-PIPE-/190586901169?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item2c5fdd52b1url][/url]
Vreau sa limitez. Dopul nu inchide bine, da pe lnga si arunca apa aiurea...cred ca s-au speriat si locatarii acvariului
Dan wrote:Daca ai nevoie neaparata de el ma pot interesa sa vad daca-l gasesc la piese de schimb ( codul lui este 744406 ) si costa in jur de 10 EUR (kitul contine si difuzorul de la iesirea din powehead http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=*NR&c=744406&t=temartic_e ). Mi se pare cam scump daca nu il folosesti pentru a reduce debitul.

Poate m-am obisnuit cu ea

Da, am nevoie si daca ai posibilitatea sa ma ajuti ramn dator!
Suport toate costurile!
ASTA-I PIESA CARE-MI TREBUIE!!!!

Ar fi super...nu stiu ce sa zic.
Pot incerca sa-i fac un alt dop dar nu-mi dau seama cum sa-l tai pt partea de interior...probabil ca tr taiat mai subtire, in fine am sa caut alte dopuri de pluta sau desfac toate sticlele de vin din casa )
Am observat ca in interior are o tija si o garnitura....inafara de faptul ca directioneaza jetul de apa, controleaza si debitul...
Cu improvizatia mea mi-e sa nu se arada motorul...
Salutare dragi colegi.
Nu stiu cum sa va explic dar aseara am reusit s-o comit ...destul de naspa.
M-am apucat sa schimb apa si sa curat filtrul...
E VB DE FILTRU INTERN eheim aquaball 130
L-am demontat iar in momentul in care am aruncat apa, din neatentie am aruncat si una din componentele filtrului......
AM REUSIT SA ARUNC EXACT PIESA DE SUS CARE DIRECTIONEAZA JETUL DE APA...

Nu stiu care-i denumirea piesei dar anexez cateva poze pentru evidentiere...ce-i drept am facut eu o improvizatie dintr-un dop de pluta dar nu tine...
In poza am pus intr-un chenar piesa in cauza, iar in cealalta poza se vede improvizatia!!!

VA ROG MULT, CINE ARE POSIBILITATEA SA-MI DEA O PIESA SAU SA MA INDRUME UNDE ANUME O POT GASI SA NU EZITE SA MA CONTACTEZE.

O PLATESC!!!!...SI DAU SI-O BERE

PS - daca nu am postat unde trebuie rog modelatorii sa mute topicul!!!
paulc wrote:Cine mai doreste valisnerii, o noua sarja...
Nu intru des pe forum, va rog nu postati mesaje aici sau PM, ca ajung sa le citesc dupa 3-4 zile...

Tel: 0723.553.880, zona Cismigiu/Izvor, 11-18.

Salut paulc. Iti multumesc mult pentru plante.
Sunt superbe ...m-am socat cad am vazut cat de lungi sunt ...nu stiu care e reteta succesului tau dar, repet...sunt superbe.
Inca odata multumesc
Cu perere de rau, nu mai am nimic de dat.

Avem un castigator la puncte serios.
Multumesc celor care m-au contactat si imi pare rau ca unii nu au fost seriosi raportat la ceea ce am discutat!

Se poate inchide sectiunea.
Salut.

Pentru cine e interesat, as vrea sa donez cativa vivipari.

Ma refer aici la:
Xifo rosu, pui si maturi,
Molly negru pui maricei si cativa maturi (6 - 8 cm)
Molly "dalmatian" (o combinatie de negru, argintiu si o tenta de rosu)
Guppy femele...PRODUCTIVE (m-au disperat)

Pestii sunt sanatosi, ii dau din cauza suprapopularii!!!

Primul venit, primul servit.
Apropo, ma adresez numai formumistilor din Bucuresti.

Multumesc pt intelegere si sper sa fie cineva interesat.
Pentru stabilirea detaliilor - PM
paulc wrote:cine mai doreste valisnerii?

Salut. As vrea si eu cateva fire daca mai ai.
pretorians12 wrote:salut,

am eu cateva propuneri
- umple acvariul pana sus
- scoate pompa de aer e inutila- filtrul face si treaba asta
- in locul navei mai bine pui o buturuga ar arata mai bine, si daca vrei neaparat sa o pastrezi mut-o mai in stanga la 1/3 din acvariu - da mai bine decat fix in mijloc si pune plante in spatele ei cat mai multe,
- filtrul muta-l in spatele acvariului si incearca sa il maschezi cu plante pe cat posbil.
- parerea mea

In rest ape limpezi

PS - ce nu ti-a placut la osram ? mie mi s-au parut ok, mai ok decat silva

Salut. Multumesc pentru sugestii. Imi permit sa fac ceva precizari.
- la oara actuala acvariul este "plin ochi"
- am stat o perioada indelungata fara pompa si nu stiu daca are vreo importanta dar plantele parca nu erau asa vesele...cum am repozitionat-o...s-a instalat veselia in acvariu..oricum, functioneaza dupa un progarm prestabilit, aproximativ 8h/24\
- ideea cu buturuga si epava mutata e grozava, am sa o pun in aplicare, dar mai intai tr sa trec pe la rubrica de donatii, poate gasesc niste plante mai interesante decat ale mele
- dupa cum specificam mai devrme, avand acvariul intr-un perete, cu acces din ambele parti...nu prea am spate si fata

Referitor la osram...nu stiu de ce, dar parca spectrul de lumina a fost ALTFEL...sau ma obisnuisem eu cu silva...
culmea coincidentei...dupa ce le-am montat intr-un tp relativ scurt m-am trezit cu apa verde...tulbure...
N-am reusit s-o scot la capat decat dupa 2 saptamani de intuneric total...si uite asa am revenit la silva...si momentan...liniste

Forum Index » Profile for generalu666 » Messages posted by generalu666
Go to: