| Message |
|
|
incepator wrote:Ma bag si eu  , daca esti la inceput ai luat in considerare sa duci langa acvariu si o teava de scurgere la canal si aductiune de apa calda si rece pentru schimbul de apa?
Aur ai scos pe gura 
|
 |
|
|
|
Am editat eu postul, ca nu era bine
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Am mai gasit si Polar Aurora, daca doreste cineva o imitatie dupa imitatie
|
 |
|
|
Da, SunSun a imitat Tetra, apoi SunSun a imitat SunSun (au circulat doua variante ale aceluiasi produs, una ok si una ciuperca). Acum inca o imitatie
Nea Gelu, eu tot Eheim v-as recomanda..
|
 |
|
|
EverSad wrote:Nici, asociatia: nu are poze... asteapta pana maine. (nu merge netu la cabinet? sa vaza si asociatia o poza de camera?)
N-am facut poze, ca am fost plin de spume.
Apa nu era tulbure, dar nici cristal clear. Am facut un schimb de ~60 si cam asta a fost, ce-o fi o fi.
N-am avut timp sa alerg dupa lampa uv, data viitoare.
Ti-am lasat ce am vorbit acolo, le-am anuntat pe fete ca vii.
|
 |
|
|
|
Se aplica in general ce spui tu Fadds. Asta e motivul pentru care eu nu folosesc patch-panel-uri in rack-uri.
Ideea e ca fix prima piesa nu functioneaza, nici nu mai conteaza ce este dupa ea.
In fine, am abandonat si lucrarile si ideea. Sistemul AWC s-a transformat in ATO simplu.
|
 |
|
|
|
Si ultima. Rahatul ala de mixer curge (nu pe la imbinari, ci pe la “pastila”). L-am desfacut, l-am gadilat.. pl si caciula. Am facut treaba si azi
|
 |
|
|
|
Prima proba
|
 |
|
|
EverSad wrote:Domnu' Admin !
Nu va prelevati de functie si lasati pulimea sa astepte rezultatele: vrem o poza cu bazinul.
(mesaj scris de: asociatia membrilor fara plile/cunostinte/relatii "PCR" dupe' forum)
Intamplandu-se la cateva minute de la inchiderea topicului in urma cererii lui Samy si a anuntului ca nu o sa puna poze, eu zic ca e de inteles confuzia.
Cu schimbarea username-ului imi mai dai de stire azi, ca nu stiu in ce stare erai aseara
|
 |
|
|
|
Abia din a doua am priceput ce vrei.
N-am poze, maine e ziua.
|
 |
|
|
|
Nu pune poze, a cerut inchiderea
|
 |
|
|
Inchis la cerere - daca nu se prezinta cu ceva nou, stiu unde locuieste  .
|
 |
|
|
S-a suparat ca magaru pe sat. Ce ai patit bre? Hai ca noi glumeam cu actul ala sexual aia pentru schengen, stim ca n-ai avut nici o vina.
|
 |
|
|
|
Cred ca toate device-urile noastre de la acvarii (si majoritatea din casa) sunt fabricate in China.
Eu personal n-am cunostintele necesare sa construiesc un controller de lumini, de ph, de temperatura, sau un simplu monitor.
Normal, as putea sa apelez la cineva sa imi faca - tot cu piese chinezesti, ca e mai ieftin. Costurile ar fi un pic mai scazute, dar n-as beneficia de un produs cu aspect frumos, de garantia comerciala, de documentatie, etc.
Sunt total de acord cu sistemele manufacturate in regim propriu, dar atunci cand necesitatile sunt atipice si nu exista ceva "de-a gata".
|
 |
|
|
|
In continuare limpede, se mentine.
|
 |
|
|
|
Parerea mea e ca trebuie sa plantezi masiv, cat mai urgent. In special cu plante easy, cu crestere rapida.
7 ore pe zi de iluminare pentru alea 3 fire de plante.. nu e bine deloc.
|
 |
|
|
alinutz80 wrote:.dar parca avea o lingurita de dozare.....si tare nu m-as complica sa masor de fiecare data cat Safe sa pun.....
Iti trimis un set de lingurite?
|
 |
|
|
|
Acum ma uitam de ce au dat unii doua stele la review-ul cantarului de bucatarie. Probabil ca indivizii aia nu mai traiesc acum, i-a calcat tramvaiul intre timp, pentru ca prostia nu are limite.
|
 |
|
|