[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: one.melk
Forum Index » Profile for one.melk » Messages posted by one.melk

image

image

image

image

image
salut
ma numesc nicu si am venit aici sa-mi impart pasiunea cu voi. eu detin un cubulet de natura de 126l.
setup-ul are cam vreo 4 ani. am pamant jbl proflora, pietris 2-3 mm, 4 neoane de 18 w, un filtru aquaball intern si un incalzitor de 100w.
ca vietati: 5 guppy, 6 molly balon, 4 molly black, un betta, un neon negru, 2 sae, o pereche de xifo cu vreo 25 pui aferenti si inca vreo 4 pomaceeea.
plante: bacopa, cabomba, v. giganteea, hygrophila, echinodorus ozelot si niste moss.
decoratiuni: o buturuga mare, care nu se mai vede datorita moss-ului si cateva pietre, care deasemenea nu se vad datorita moss-ului.
fertilizanti feropol 24 knd imi aduc aminte, co2 din bomba si din cand in cand fac schimb cu apa de fantana.
neoane: 2 sylvania daylight, 2 aqua glo, program 12 ore pe zi cu 2 ore pauza.
filtru aquaball intern, modificat de mine - am pus vreo 50 g de carbune activ..cica face bine
schimbari de apa saptamanale, 25%. cam atat.

image

image

image

image

image

enjoy. astept comentarii si idei, caci vreau sa umblu la setup, 4 ani a stat suficient

Forum Index » Profile for one.melk » Messages posted by one.melk
Go to: