[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabitza P
Forum Index » Profile for Gabitza P » Messages posted by Gabitza P
de abia terminasem de plantat acvariul si probabil asta e motivul pentru care se comporta asa pestii,in general nu sunt asa. o sa mai reduc si filtrul dar apa mi s-a inverzit...nu mai straluceste substratul ca in filmulet,ce pot face in privinta asta?sa reduc orele de lumina?altceva ce as mai putea face?
nu,acvariul a stat la ciclat aproape 2 saptamani pana sa pun pestii,se incarca cu bucatele de plante si cu ceva maroniu care e probabil din substratul pentru plante, am tot facut modificari in el,la inceput era destul de gol apoi am cumparat mai multe plante,am pus si un mopan,am scos plantele de plastic pe care le-am pus la inceput. iti pun un link sa vezi cum arata acvariul acum,ultima oara am pus toate plantele din fata si din mijloc si mopanul(asta acum vreo saptamana) numai ca fata de videoclip s-a mai inverzit apa,s-a mai colorat...nici nu-mi dau seama..ori inverzit ori inmaronit. uite aici linkul si iti multumesc pentru toate lamuririle! http://www.youtube.com/watch?v=JxQfqgo72EQ
si cum curat filtrul care se umple foarte tare de mizerie?
pai aripioara din spate era stransa cum statea pe substrat,nu am vazut,nu am vazut nici sa fie umflat sau altceva,ieri am facut un schimb de apa si am curatat filtrul(l-am spalat in galeata in care am scos apa din acvariu) ca era murdar tare. restul pestilor au acelasi comportament ca si inainte,nu vad vreo schimbare
Salutari,am un acvariu de 54l econoline cu filtru interior de 400l/ora ,incalzitor 75w si neon 11w,bine plantat si populat cu 7 neoni,4 guppy-3femele si un mascul,2 corydoras si un antracitus,toti pestii i-am luat odata de la hornbach atunci cand am inceput cu acvariul adica acum o luna si ceva. Pana azi nu am avut probleme cand am vazut ca masculul de guppy e lipsit de vlaga,nu mai inoata,statea pe o piatra aproape nemiscat si acum mai pe seara l-am gasit mort. care poate fi cauza? o safie afectati si ceilalti pesti,ar trebui sa imi fac griji? l-am scos din acvariu de indata ce am vazut ca nu mai misca. va rog sa ma ajutati cu niste informatii!
ok,multumesc!
si inca o neduremire de care am uitat sa pomenesc..ce mancare ar trebui sa le dau pestilor? s-o schimb regulat sau cum se procedeaza? am o cutie de tetra discus -niste granule rosi cu care am inceput de cand am acvariul si am luat o cutie de tetra guppy- mini fiocchi scrie pe ea,nu stiu exact ce e...e buna mancarea pe care o am sau sa mai cumpar si altceva?pestii ii hranesc o data pe zi cu putin din ambele cutii
aaa si inca ceva, poza aia din fundal are 2 fete si partea cealalta e mai inchisa,e asa cu niste pietre asa..un gri inchis...as putea s-o incerc
Multumesc narcis, pai scoicile nu sunt adevarate,fac parte din decorul ala butoi care mi-a placut f mult deci nu pot scapa de ele iar furtunul l-am pus pentru ca inainte aveam cu zici tu de imi facea valuri in acvariu si mi-a rupt o planta inalta din stanga nu stiu cum ii zice si tot timpul fluturau plantele aiurea in acvariu,cu butoiul nu stiu ce sa zic..am de gand pe viitor sa imi achizitionea un acvariu mai mare de 150-200l si poate tot ce o sa fie in el o sa fie natural. merci de remarci,apreciez. bafta
adu am acvariul de 2-3 saptamani si l-am modificat de 2-3 ori ca nu prea stiam ce si cum,am avut si plastice inainte dar am scapat de ele,acum imi pare rau ca am dat banii pe ele,in fine de filmat nu am filmat cu vreo camera speciala cu trepied ci doar cu telefonul meu mobil htc sensation si am incercat pe cat posibil sa nu-mi tremure mana ),a iesit destul de bine,ape limpezi!
Am facut niste modificari in acvariu si astept sa va dati cu parerea ,accept orice fel de critica. ape limpezi! http://www.youtube.com/watch?v=JxQfqgo72EQ&feature=youtu.be
Multumesc pentru lamurire,o sa plantez mai mult acvariu zilele urmatoare iar despre pesti...mai incolo vreau sa iau un acvariu de peste 100l sa se simta mai in largul lor, merci inca o data,bafta!
Am observat ceva..din cei 7 neoni cel care ii alearga pe ceilalti 6 se plimba normal prin acvariu,nu are treaba iar ceilalti stau ascunsi dupa planta respectiva...iar cand se hotaraste cate unul sa iasa de acolo sa mai colinde acvariul este alergat de cel agresiv. stau acolo din cauza ca le e frica de el? ce sa fac in cazul asta?
Multumesc pentru raspunsuri...plasticele le-am luat de la inceput...nu stiam care e treaba dar o sa le scot si o sa pun mai multe plante naturale...s care specii nu ar fi compatibile?
poate statul lor in locul respectiv nu are legatura cu neonul agresiv ,poate e curentul prea mare de la filtru...sau nu stiu. astept sa va dati cu parerea. va rog sa-mi raspundeti!! ape limpezi!
aici este linkul cu acvariul http://youtu.be/RX2STcat7mk
Salutari..sunt nou pe acest site si chiar si in ale acvaristicii. de curand am achizitionat un acvariu aquael de 54l,sistem de iluminare 1x11w,incalzitor 75w si filtru 400l/h ,l am si plantat mediu si l-am lasat la ciclat aprox. 2 saptamani. am cumparat pesti 7 neoni,4 guppy(3 femele si un mascul),2 corydoras si un ancistrus de la hornbach si i-am introdus in acvariu cu grija. timp de 3 zile n-am avut nici o problema dar apoi am observat ca un neon ii alearga in continuu pe ceilalti 6 iar acestia cam stau ascunsi de el dupa o planta care mascheaza filtrul,poate era asa de la inceput si mi s-a parut normal dar dupa 3 zile si-au gasit ceilalti ascunzatoarea. cu ceilalti pesti nu am treaba..sunt pasnici si neonul agresiv nu are treaba cu ei. Daca ma puteti ajuta cu o idee v-as fi recuoscator. Multa bafta!

Forum Index » Profile for Gabitza P » Messages posted by Gabitza P
Go to: