[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rokarul2006
Forum Index » Profile for rokarul2006 » Messages posted by rokarul2006
Da intradevar omoara microbi si purifica apa.
Eu am dat tubi si la discusi si nu au patit absolut nimic. Bineinteles dupa ce i am filtrat si curatat.
da. isi fac cuibul din spuma in care o sa isi puna icrele.
multumesc pentru raspuns
Am si eu o intrebare daca sunteti amabili sa imi raspundeti, cam ce litraj ar trebui sa aiba un acvariu de depunere pentru discus?
Bine ai venit printre noi,iar acvariul este frumos
Apa noastra de robinet are o duritate in jur de 6-7 si ph-ul in jur de 7-7,5 iar la discusi merge o duritate maxima de 10 .
acvariul cu discus
denes ce vrei sa stii mai exact? o sa postez si ceva poze.
IwaGumiGUY pai lasa un umar de telefon si vb si celalalt coleg la fel. Ma bucura sa aud si eu ca mai este lume prin medias care se ocupa de acest frumos hoobby.
Salutare ma numesc Laszlo Marian sunt din Medias Jud Sibiu. am mai postat in aceasta sectiune acu ceva vreme si am postat unde nu trebuie si in consecinta mai postez inca o data . A trecut ceva vreme de cand am postat ultima data aproape un an. Am mai crescut de atunci si anume detin mult mai multe acvarii si respectiv: 100l,150l , 170l,250l ,3 de 60l, 450l plus cateva maternitati. Iar pesti care ii detin sunt urmatori: discus,corydoras mai multe specii, ancinstrusi,si beta.

imi cer scuze am crezut ca aici intra cei noi si se prezinta si spun cateva lucruri despre ei, cum sunt pe lte forumuri . imi cer inca odata scz.
salutare tuturor ma numesc marian sunt acvarist de mult timp am 3 acvari respectiv 40l 100l si 450l. sunt din Medias sudetul Sibiu.
problema e urmatoarea eu nu sunt din bucuresti sunt din ardeal mai precis Medias judetul Sibiu si la noi se sta prost cu plantele de acvariu nici in magazine nu prea gasesti. daca se poate sa le pui la posta si le platesc ramburs.
as vrea eu daca se poate, dar am construit un acvariu ptr discusi si as vrea sa il plantez as vrea mai multe detali despre plante daca se poate. temperatura apei si sensibilitatea la lumina.

Forum Index » Profile for rokarul2006 » Messages posted by rokarul2006
Go to: