[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: diabolik2s
Forum Index » Profile for diabolik2s » Messages posted by diabolik2s
cum creveti Red Cherry Shrimp dar sa fie din tg-jiu
multumesc
cumpar creveti rcs

din tg -jiu
eu am deja unul))la mine au fost m-ai rapizi melcii)
ce pestisori imi recomandati? am luat si incalzitor e complet filtru intern termometru,incalzitor substrat,pietris si 2 melci)
salut am luat 2 melci galbeni dar stau tot timpul sus dece?oare

temp la apa e in jur 22 grade, am filtru substrat ,pietris 2 plante ...si cam atata

trebuie sa imi cumpar incalzitor si pestisori

ma poate lamuri cineva
?
Plantele mele devin maro la baza, de ce?

Pentu ca pe plantele tale se fac alge maro. Acestea sunt specifice acvariile neciclate.
deluxer2000 hai cu pestisori))vreau sa vad poze cu acvariul tau in ultima faza))
m-am am de luat incalzitor, termometru plante si apoi pestisori))si gata acvariu
am luat un filtru resun magi 700 l la propunearea unui vanzator de la un pet shop...astept si eu pareri
am o intrebare. m-am grabit am o pompa de aer RESUN POMPA AER AC-9901, pt. 50 L dar nu am filtru intern pot sa merg in continuare cu aceasta pompa fara sa cumpar filtru intern(cu tot cu pompa de aer)...pentru ca nu prea dispun de bani.
trebuie sa imi cumpar un termometru si un incalzitor.apoi plante si pestisori.

astept pareri vis a vi de pompa de aer
nu nu m-am gandit nici la plante si nici la pesti.vreau pentru inceput niste pestisori care nu sunt pretentiosi si nici plante.spuneti ce as putea cumparea ?
"piatra mare" aia din stanga acvariului. tuf-ul asta am vazut ca il folosesc oameni la placarea gardurilor...
apropo cine m-a ajuta cu niste informati despre tuf. calcaros si vulcanic....e bn sa il pui in acvariu da(dece)sau nu(dece)

rezista f mult.intr-un am am prins la fixa 3 reginute si 1 albitura si i-am pus intr-un ligean din plastic de vreo 50l si i-am bagat in beci(pe timp de iarna).in septembrie i-am prins si i-am tinut pana in mai iunie anul urmator si mi-am trait si nici macar nu am avut pompa de aer pt oxigenarea apei....dar acum vreau sa imi cumpar pestisori special pt acvariu,dar m-ai am mult de invatat despre acvaristica.....

trebuie sa imi cumpar un filtru inter si un incalzitor pt inceput....sper sa amenajez acvariul cat m-ai bn si sa m-a bucur de el))

astept si eu propuneri,sugesti sfaturi atat despre amenajare acvariu,pesti usor de intretinut (care nu sunt mofturosi )si plante tot la fel(usor de intretinut)
da din jiu
Substrat JBL Aquabasic, pietris home made , Pietre stranse cu greu dintr-o cariera in apropiere ( erau munti ) , si Tuf se vede in stanga dar nu stiu de care este calcaros sau vulcanic, inca nu am pus apa in el ca nu am cumparat filtru intern si incalzitor.
In acvariu am avut o Reginuta, 3 carasei si 2 albituri impreuna cu Tuf-ul ala , cu greu m-am decis sa transform acvariu' in ce este acum si sa renunt la pestii prinsi la fixa pe Jiu
Am un acvariu Tetra de 50 l , sunt din Tg jiu, am 26 ani. Si incepator ca si prietenu meu " deluxer2000 "

Forum Index » Profile for diabolik2s » Messages posted by diabolik2s
Go to: