[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: OvidiuGr.
Forum Index » Profile for OvidiuGr. » Messages posted by OvidiuGr.
in privinta capacului oricare ar fi modelul,vreau sa-l inlocuiesc cu o lampa de la ATI dimmable cu 6-8 t5 sau o lampa cu leduri de la echo tech ... in functie de cata lumina voi avea nevoie...
in privinta DSB-ului in display, un strat de 10-12 cm? ce granulatie 1-2 mm? pt ca inca nu am platit avansul ma pot suci...as mai avea varinte http://www.eheim.com/en_GB/products/aquariums/marinewater-aquariums/scubaline-marine sau poate imi dati alta sugestie....
multumesc,de abia astept sa vina acvariul sa vad cum stau cu sumpul..am cerut consultantului de la pepika date tehnice,pt a fi sigur ca e produsul pe care mi-l doresc,dar de vineri m-a lasat balta,maine o sa sun din nou..
cu pompele e intradevar problema...oare nu se aplica +- 5 % am sa fac o proba cumva daca nu le schimb
reactorul de biopel.nu mi-a venit inca si nu stiu daca sa il pun de la startare...stiu ca iesirea tb sa fie langa pompa skimarului
matrixul ma gandeam sa-l pun in canistra,in sump cum as putea sa-l pun,ati putea sa-mi dati o idee?
reactoru de carbune si fosfati tb.puse din prima zi?
de piatra o sa intreb daca e cured, e de la extremcorals.
Multumesc pt.tot
multumesc pt.sfaturi!
Acvariul este un model nou de la eheim scubacube marine 270 si are urmatoarele: (inca nu il am luni dau avansul )
displei 65x65x65
sump 46,42,40 comp apa RO 11L
detin urmatoarele echipamente
chiler aqua medic titan
2x vortech mp10w + backup battery
BM NAC7
BM 2x minifilter 70
autocompletare apa ro tunze
ph si orp controler pinpoint
Matrix 4 litri,denitrat 1l,carbune si ultraphos de la Fauna Marin
o canistra prof 3 de la eheim 1200l/h ma gandesc sa o umplu cu matrix si sa o conectez la chiller...la vara...
kalkvaser tunze
tds
refractometru
teste si sare de la red sea
sol,calibrare
special blend,nite out2,bacteria aquarium balancer de la microbe lift si bacter boost si sand boost primite cadou si fiole si hrana pt bacterii prodibio
cam atata am,urmeaza sa achizitionez piatra vie si substrat,spartura de coral inca ma gandesc ce granulatie..piatra vie mi-o aduce o cunostinta din ger...vreau sa-mi fac un aquascape mistho
cam atat..a era sa uit un biopellet reactor next reef este pe drum..dar nu cred ca o sa am nevoie de el..
multumesc si citesc f.mult despre saratele
Salutare,sunt nou pe forum...si as vrea sa-mi fac un acvariu marin,m-am gandit la un eheim scubacube 270l ca cel din link
http://www.eheim.com/en_GB/products/aquariums/marinewater-aquariums/scubacube-marine-270_wenge-white,este la un pret bun si nu vreau sa ma complic handmade...

Forum Index » Profile for OvidiuGr. » Messages posted by OvidiuGr.
Go to: